نشست مشترک مدیریت مشارکتهای مردمی دانشگاه با شورای شهر همدان

نشست مشترک مدیریت مشارکتهای مردمی دانشگاه با رئیس شورای شهر همدان انجام شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، نشست مشترک مدیریت مشارکتهای مردمی دانشگاه و برخی از سازمان های مردم نهاد از جمله کلیوی، ام اس، هموفیلی و دیابت با حضور رئیس شورای شهر همدان برگزار شد.

در این نشست دکتر شکری مدیر مشارکت های مردمی دانشگاه ضمن ابراز قدردانی از حسن همکاری و همراهی ریاست و اعضاء شورای شهر همدان در زمینه های مختلف سمن ها، در خصوص پروژه ها و برنامه هایی که در دستور کار انجمن های کلیوی، ام اس، هموفیلی و دیابت برای خدمت رسانی به بیماران نیازمند قرار دارد مواردی را شرح داد.

در ادامه قول های مساعدی در خصوص برخی از نیاز های مدیریت مشارکت های مردمی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا از سوی رییس شورای شهر همدان داده شد.

در پایان دکتر شکری ضمن معرفی پروژه های خیر ساز و برنامه های حوزه مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد در حوزه سلامت بیان کرد که شورای شهر و شهرداری از بخش هایی هستند که میتوانند در حصول و به ثمر رسیدن این طرح ها نقش آفرین و مشارکت ارزشمندی را ایفا کنند و از سوی دیگر نسبت به هدایت خیرین عمرانی اقدامات اثر گذاری داشته باشند.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>