بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان شهرستان رزن

مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از مراکز جامع سلامت شهری و روستایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان رزن بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه مهندس بهروز رحیمی به همراهی دکتر جباری مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رزن، مهندس طاهری مدیر دفتر فنی و منابع فیزیکی، عطایی کارشناس مدیریت امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه و هیئت همراه از مراکز جامع سلامت شهری و روستایی جامیشلو، دمق، درگزین و دیگر مراکز بهداشتی و درمانی در حوزه شبکه بهداشت و درمان شهرستان رزن بازدید کرد.

مهندس بهروز رحیمی ضمن اشاره به اهمیت مراکز جامع سلامت در حوزه شبکه بهداشت و درمان شهرستان رزن اظهار داشت: خط مقدم ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در مراکز جامع سلامت شهری و روستایی انجام میشود و باید مورد توجه ویژه ای قرار گیرند.

وی با بیان این که مراکز جامع سلامت در حوزه شبکه بهداشت و درمان شهرستان رزن از وضعیت نسبتا خوبی برخوردار است افزود: تلاش مجموعه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه بر این اساس است که نیازهای مراکز جامع سلامت شهری و روستای حوزه بهداشت و درمان شهرستان رزن را بازیابی و مرتفع سازد.

مهندس رحیمی با اشاره به ساخت دو محل زیست برای پرسنل درمانی در مرکز جامع سلامت شبانه روزی دمق اظهار داشت: برای رفاه حال پرسنل درمانی در مرکز جامع سلامت شبانه روزی دمق دو محل زیست تعریف شده است که به زودی تکمیل و تجهیز خواهد شد.

در ادامه معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از بخش های مختلف مراکز جامع سلامت یاد شده بازدید کرد و فضای فیزیکی، تجهیزات و ملزومات مورد نیاز را مورد ارزیابی قرار داد و دستوراتی نیز صادر گردید.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>