دیدار مدیر مشارکت های مردمی و تربیت بدنی دانشگاه با دوچرخه سواران سفیر سلامت

مدیر مشارکت های مردمی و مدیر تربیت بدنی دانشگاه با حضور مدیر مشارکت های مردمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با دوچرخه سواران سفیر سلامت دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر شکری مدیر مشارکت های مردمی و علیزاده مدیر تربیت بدنی دانشگاه با حضور دواتگری مدیر مشارکت های مردمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با دوچرخه سواران سفیر سلامت دیدار کردند.

در این دیدار، دکتر شکری و علیزاده ضمن ابراز خرسندی از حضور دوچرخه سواران مشهدی با شعار اهداء عضو در شهر همدان ، این اقدام را ارزشمند دانسته و در راستای ترویج فرهنگ اهداء عضو در قالب یک فعالیت جسمانی و ورزشی در حوزه سلامت، از آنان تقدیر کردند.

عابدی و ظریفیان دو زوج دوچرخه سوار، از مشارکت و همراهی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان در این برنامه ایران گردی که دو سال و اندی هم زمان خواهد برد تقدیر کردند و اظهار داشتند که از زمان ورود به شهر همدان، در برنامه هایی که توسط دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان و مدیریت تربیت بدنی ورزش و جوانان استان ترتیب داده شده است، تلاش خواهند کرد تا سفیران خوبی در انعکاس اهداف ارزشمند حوزه سلامت باشند.

دواتگری مدیر مشارکتهای مردمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ضمن تقدیر از این فعالیت زیبا و خداپسندانه در حوزه سلامت بیان داشت که دانشگاه تبریز آمادگی مشارکت در این اقدام ارزشمند را در برنامه های آتی این این دو زوج توریستی خواهند داشت.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>