مهندس رحیمی سرپرست صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت شد

مهندس بهروز رحیمی طی حکمی از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان سرپرست صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، متن ابلاغ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مهندس بهروز رحیمی به شرح زیر است:

آقای مهندس بهروز رحیمی

با توجه به سوابق و تجرببات جنابعالی و بنا به پیشنهاد معاون محترم امور فرهنگی و دانشجویی به موجب این ابلاغ به سمت سرپرست صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت منصوب می شوید تا با رعایت ضوابط قانونی و جهات شرعی انجام وظیفه کنید.

امید است با عنایت پروردگار و پیروی از مشی اعتدال دولت تدبیر و امید و با استفاده از تجارب و مشارکت کلیه همکاران ارجمند و صاحب نظران در این عرصه موفق باشید.

دکتر سعید نمکی

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>