پیام قدردانی و طلب حلالیت مهندس رحیمی از اساتید، مدیران و همکاران دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا

مهندس بهروز رحیمی معاون پیشین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در پیامی  ضمن قدردانی از همه اساتید، مدیران و همکاران دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا از آنان طلب حلالیت نمود.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، متن پیام مهندس بهروز رحیمی به شرح زیر است:

لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق

خداوند بزرگ و متعال را شکر‌گذارم که طی چند سال گذشته، به اینجانب توفیق عطا فرمود تا بتوانم بخشی از زندگی خود را با افتخار در جمع پرمهر و باصفای شما همکاران و همراهان عزیز مجموعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ابن‌سینا همدان باشم و در حوزه‌های مختلف مدیریتی نقشی هرچند کوچک را در بهبود روند خدمات بهداشتی، درمانی و آموزشی استان ایفا نمایم.

به یقین در طول این مدت‌ از آموزه‌های اخلاقی، علمی، فنی و … اساتید اندیشمند و گرانقدر، مدیران توانمند و همکاران پرتلاش بهره فراوانی برده‌ام و اکنون‌که مقدر و مکلف به حضور و فعالیت در جایگاه دیگری هستم، بر خود فرض می‌دانم تا به سبب تمامی همفکری‌های مدبرانه، همدلی‌های بی‌ریا، مساعدت‌های صمیمانه و راهنماییهای دلسوزانه تمامی همکاران در طول چند سال گذشته مراتب قدردانی خویش را اعلام داشته و برای تک‌تک شما عزیزان آرزوی توفیق و سربلندی نمایم.

بی‌شک دستاوردهای مهم و بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا در طول این مدت جز با همسویی و تشریک‌ مساعی، تلاش مجدانه و کار تیمی منسجم و مبتنی بر پذیرش نقش‌های متفاوت و مکمل خانواده بزرگ دانشگاه در سطوح مختلف اعم از معاونت‌ها، شبکه‌ها، دانشکده‌ها، بیمارستان‌ها و واحدهای ستادی میسر نبود و این نبود مگر خواست الهی که به اینجانب عطا فرمود تا سهمی اندک در توسعه و ارتقای اهداف مجموعه دانشگاه داشته باشم.

در این مدت تمامی تلاش اینجانب و همکارانم در معاونت توسعه بر این امر استوار بود تا با برنامه‌محوری، اخلاق‌گرایی، بکارگیری مدیریت دانش و استفاده بهینه از تمامی امکانات و منابع و به‌ویژه سرمایه‌های انسانی دانشگاه و با حفظ و ارتقای کرامت و منزلت ایشان، اقدامات مورد نیاز انجام و تدابیر لازم اتخاذ گردد که ماحصل آن ایجاد و استمرار فضای آرام در دانشگاه بود که بی‌شک مهم‌ترین شرط و بستر لازم برای انجام فعالیت‌ها و ارائه خدمات سالم و سازنده در تمامی محیط‌های آموزشی، درمانی و بهداشتی است و این امر محقق نمی‌شد مگر با تعامل سازنده و ارتباط گسترده و مفید در داخل و خارج از دانشگاه.

در اینجا بر خود لازم می‌دانم از تمامی همکاران گرانمایه که در این مسیر پرفرازونشیب، همگام و همراه اینجانب بوده‌اند صمیمانه تقدیر و تشکر نمایم.

طی چند روزی که این بار سنگین امانت از دوشم برداشته ‌شده است، حجم کثیر تماس‌ها و پیام‌های محبت‌آمیز از سوی عزیزان، اینجانب را شرمنده نموده است که البته بخش بسیار زیادی از این الطاف خالصانه و کریمانه مرهون تلاش‌های خستگی‌ناپذیر همه شما همکاران محترم و خانواده بزرگ و معزز دانشگاه در جای‌جای استان می‌باشد.

همواره مدیون و قدرشناس حمایت‌ها و محبت‌های چندساله شما نسبت به خود خواهم بود و هیچ‌گاه فراموشتان نخواهم کرد.

با عرض خداحافظی و طلب حلالیت از محضر همکاران محترم، از خداوند منان برای همگی سلامتی، موفقیت و شادکامی و توفیق خدمت صادقانه به مردم عزیز و شریف استان همدان را مسئلت دارم.

با تقدیم احترام

بهروز رحیمی

۱۴مرداد ۱۳۹۸

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>