پیام تقدیر ویژه ‍واعتذاردکتر نیاستی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از حضور و ابراز همدردی مسئولین استانی و همکاران دانشگاه
دکتر فریبرز نیاستی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به جهت حضور و همدردی مدیران و مسئولان استانی و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی همدان در مراسم ختم مادر مرحوم ایشان پیام تشکر و اعتذار صادر کرد.

متن پیام دکتر نیاستی به شرح ذیل می باشد:
اکنون که مشیت الهی بر آن شد که روح پاک مادر بزرگوارم در جوار قرب الهی آرام گیرد، بر خود واجب می دانم از باب قدرشناسی و به حکم ادب از مسئولین استانی، ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا جناب آقای دکتر حیدری مقدم، معاونین محترم دانشگاه، روحانیت معزز، همکاران معاونت توسعه، خانواده‌های محترم شهدا، ایثارگران و رزمندگان، دانشجویان عزیز، پزشکان و پرستاران عالیقدر، کلیه کارکنان و کارمندان دانشگاه، دوستانی که از شهرها و روستاهای دور و نزدیک در مراسمات تشییع، تدفین و ترحیم آن مرحوم مغفوره با حضور یا تماس تلفنی، ارسال پیام یا بنر و تاج گل و… تقبل زحمت کرده و با بازماندگان ابراز همدردی و همراهی نمودند قدردانی و سپاس را اعلام دارم.
نظر به اینکه به دلیل تألمات روحی و کثرت بزرگواران قادر به قدردانی حضوری و تلفنی نشده‌ام، عمیقاً عذرخواهی نموده و برای همه عزیزان از خداوند متعال سلامتی و طول عمر با عزت مسئلت می نمایم. امید است که در مراسم شادی شما عزیزان جبران نمایم.

دکتر فریبرز نیاستی