نشست مدیر طرح و برنامه بانک رفاه (مدیریت شعب استان) با معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با محوریت استفاده از سامانه معین و خدمات بانکداری الکترونیک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، نشست مهندس سوری مدیر طرح و برنامه بانک رفاه (مدیریت شعب استان) با دکتر نیاستی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با محوریت استفاده از سامانه معین و خدمات بانکداری الکترونیک با حضور کریمی معاون مدیریت مالی و مهندس بیگلرخانی مدیر فناوری اطلاعات، ارتباطات و آمار دانشگاه در دفتر این معاونت برگزار شد.

دکتر نیاستی با اشاره به اهمیت فناوری اطلاعات و ارتباطات در زمینه بانکداری نوین در دنیای امروز اظهار داشت: بانکداری اینترنتی و الکترونیک قطعا در تسریع روند پرداختی‌ها، تراکنش‌های مالی و سهولت درعملیات‌های حسابداری، کمک‌های شایانی را به مدیریت مالی دانشگاه خواهد کرد که باید مورد توجه ویژه‌ قرار گیرد.

وی با بیان اینکه دانشگاه باید تجربه جدیدی را در حوزه مدیریت مالی الکترونیک به دست آورد افزود: تلاش مجموعه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه بر این اساس برنامه‌ریزی شده‌است که ضریب خطا را در عملیات بانکی دانشگاه به عدد صفر برساند و داشبوردهای جدیدی را در حوزه مدیریت مالی دانشگاه با بهره‌گیری از فناوری اطلاعات جاگذاری کند.

در ادامه این نشست مهندس سوری، مدیر طرح و برنامه بانک رفاه (مدیریت شعب استان) در خصوص نظام بانکداری نوین در بانک رفاه، ارائه روش‌های جدید در زمینه تراکنش‌های الکترونیک، سهولت و تسریع در روند عملیات‌های بانکی و بالا بودن ضریب امنیت در حوزه‌های مختلف نظام بانکداری نوین و الکترونیک به بحث و تبادل نظر پرداخت.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>