زبان  EN AR
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
مرکز آموزشی درمانی سینا از زمان بروز کرونا حتی یک روز عادی نداشته است
دکتر معتقد در مراسم تجلیل از رزیدنت‌های مرکز آموزشی درمانی فرشچیان سینا:
مراسم تجلیل از رزیدنت‌های مرکز آموزشی درمانی فرشچیان سینا به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در سالن جلسات این مرکز برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، رییس مرکز آموزشی درمانی سینا فرشچیان در مراسم تجلیل از رزیدنت‌های مرکز آموزشی درمانی فرشچیان سینا با اشاره به ویژگی‌های دوران دستیاری اظهار داشت: رزیدنت‌ها در دوران کرونا شرایط ویژه‌ای را تجربه کردند.

دکتر مهیار معتقد ابراز امیدواری کرد که با تلاش جمعی مردم، متخصصان و مدیران استانی بار بیماری کرونا کاهش یافته و شراط به حالت عادی باز گردد.

وی با بیان اینکه رزیدنت‌ها همواره بخش زیادی از خدمات آموزشی و درمانی را به دوش کشیدند، گفت: شرایط کرونا به طور خاص موجب افزایش بار کاری آنان شد.

رییس مرکز آموزشی درمانی سینا فرشچیان با اشاره به اینکه بیمارستان سینا در شرایط کرونا کرونا بیشترین بار را تحمل کرد، افزود: در یک سال و چهار ماه گذشته روزی نبود که به عنوان روز عادی تلقی شود و در بحران‌های مضاعف و پیاپی خستگی مفرط و فرسودگی در همکاران احساس شد که با حمایت‌های ستادی و مجموعه مدیریتی بیمارستان برای جبران زحمات آنان تلاش شد.
دکتر نفیسه زارعی کریمپور نماینده دستیاران بیمارستان سینا فرشچیان نیز در ادامه توضیحاتی در مورد غافلگیری در روزهای نخست بروز بیماری کرونا، تعداد کم رزیدنت‌های عفونی و افزایش بار بیماری بیان داشت.

وی ابراز امیدواری کرد که با همکاری مردم، دولت و انجام واکسیناسیون شرایط بهبود یابد و با عبور از بحران از نظر کار، آموزش و روال زندگی به دوران پیش از کرونا برگردیم.

تاریخ:
1400/03/04
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)