زبان  EN AR
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه خبرداد:
افزایش وام ودیعه مسکن و در نظر گرفت سنوات تحصیل در دوره دستیاری/ افزایش ارتباط بین دستیاران و اساتید در انجمن‌های علمی
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با اشاره به پیگیریهای انجام شده وزارتی برای حقوق دستیاران و خدمات رفاهی افزایش ارتباط بین دستیاران و اساتید در انجمن‌های علمی را خواستار شد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر سیده زهرا اصغری با خداقوت‌گویی به همه زحمت‌کشان بیمارستان سینا فرشچیان برای خدمات شبانه‌روزی در دوران بروز کرونا اظهار کرد: در دورانی که اپیدمی‌ها کنترل شده به نظر می‌رسید جهان با ویروس کرونایی مواجه شد که رنگ عوض کرد و به طور گسترده نمودار شد.

وی افزود: امروزه واژه‌ کرونا به کلام عمومی مردم تبدیل شده و همگان از جهاد و مبارزه با این بیماری سخن می‌گویند.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با بیان توضیحاتی در مورد تقدس حرفه پزشکی و پناه مردم بودن آنان در سخت‌ترین شرایط گفت: احترام کار درمان بر فردی پوشیده نیست همه واحدهای دانشگاه برای رفع بحران دست در دست یکدیگر دادند و در مواجهه با بحران بیمارستان‌ها بار سنگینی را در کنار دیگر بخش‌ها بر عهده دارند و تلاش مستمر و فرساینده‌ای را تجربه کردند.

وی تاکید کرد: دوره دستیاری همراهی آموزش و خدمت در بر دارد و در مواجهه با کرونا شرایط به مراتب سخت‌تر شده است.

دکتر اصغری با قدردانی از دستیاران رشته‌های مختلفی که به عنوان پشتیبان وارد جبهه مبارزه با کرونا شدند، گفت: افتخار خدمت در کرونا همیشه همراه این افراد خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه از سال گذشته اقدامات زیادی در خصوص حقوق دستیاران و خدمات رفاهی انجام شد، اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام شده در حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی و صندوق رفاه درخواست سنوات تحصیل در دوره دستیاری موافقت شد و مقرر شد این دوران جزو سوابق کاری منظور شود و بعد از فارغ‌التحصیلی با اقساط ناچیز بازپرداخت داشته باشند.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه از در نظر گرفتن وام ویژه دستیاران خبر داد و افزود: منبع مالی خوبی برای این موضوع دیده شده و تا دهم خردادماه امسال می‌توانند از این وام بهره‌مند شوند.

وی اضافه کرد: افزایش وام ودیعه مسکن در نظر گرفته شده و رقم وام به 50 میلیون رسیده و در مسیر افزایش قرار دارد.

دکتر اصغری با یادآوری اینکه تعدد محدودی مسکن متاهلین برای دستیاران کل کشور در نظر گرفته شده، گفت: تعداد 110 واحد برای دستیاران متاهل ساخته شده و تاکنون30 واحد در اختیار دستیاران قرار گرفته است و تعداد 20 واحد دیگر نیز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به بازدیدهای انجام شده از پاویون‌های دستیاری بیمارستان‌ها تصریح کرد: ساخت، بهسازی و تعمیرات پاویون‌ها در صورت نیاز انجام می‌شود‌.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه راه‌اندازی شورای صنفی دستیاران را در دستورکار دانست و ابراز امیدواری کرد که دستیاران با شورای صنفی در ارتباط باشند تا خدمات مطلوبی ارائه شود.

وی حضور دستیاران در انجمن‌های علمی را مهم خواند و گفت: به ازای هر رشته می‌توان انجمن علمی داشت و امکاناتی را در راستای پیشبرد اهداف علمی جذب کرد.

دکتر اصغری خاطر‌نشان کرد که ارتباط بین دستیاران و اساتید به واسطه انجمن‌های علمی افزایش یابد.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تلاش شبانه‌روزی دستیاران را جهاد و مبارزه‌ای دانست که اثرات بسیاری در زندگی افراد دارد و با گرامی داشت یاد شهیده بیمارستان سیده زهرا موسوی‌ارفع ابراز امیدواری کرد که با کاهش بار بیماری کرونا مواجه شویم.

تاریخ:
1400/03/04
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)