زبان  EN AR
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
معاون آموزشی دانشگاه:
معاون آموزشی دانشگاه گفت: قدردان زحمات رزیدنت‌های عفونی و دیگر رشته‌ها به عنوان پشتیبان جبهه مبارزه با کرونا هستیم.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا درهمدان، دکتر مژگان ممانی در مراسم تجلیل از رزیدنت‌های مرکز آموزشی درمانی فرشچیان سینا با تشکر از زحمات دستیاران اظهار کرد: اساتید، مدیریت و رزیدنت‌های مرکز آموزشی درمانی سینا فرشچیان هیچ استراحتی در فواصل پیک‌های بیماری کرونا ندارند و با سرریز بیماران مشغله آنان افزایش یافته و در شرایط کم شدن بار بیماری نیز به عنوان تنها مرکز خدمات ارائه می‌دهند.
وی با اشاره به اینکه کمترین تعداد رزیدنت‌ها مربوط به گروه بیماریهای عفونی است؛ از بقیه رزیدنت‌ها که به عنوان پشتیبان حضور داشتند، قدردانی کرد.
معاون آموزشی دانشگاه با بیان اینکه آموزش رزیدنت‌های مرکز آموزشی درمانی سینا فرشچیان به عنوان سانتر اصلی مبارزه کرونا مورد توجه بوده است، گفت: اپیدمی کرونا آموزش رزیدنت‌های این بیمارستان را به شدت تحت تاثیر قرار داد زیرا موارد مراجعه‌کننده به بیمارستان آموزشی نبودند.

وی با تشکر از معاونت دانشجویی فرهنگی برای برگزاری مراسم تجلیل از رزیدنت‌های بیمارستانهای مختلف همدان گفت: در این مراسمها دستیاران از حقوق و خدمات و تسهیلات رفاهی در نظر گرفته شده مطلع شدند.

دکتر ممانی ابراز امیدواری کرد که پیک پنجم بیماری کرونا وجود نداشته باشد و با واکسیناسیون افراد جامعه شرایط در حد قابل قبولی بهبود یابد.
دکتر ممانی با تشکر از همه عوامل مرکز آموزشی درمانی سینا فرشچیان برای خدمت در خط مقدم کرونا خاطر‌نشان کرد: با مدیریت و تلاش جمعی شرایط بهبود ‌می‌یابد.

تاریخ:
1400/03/04
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)