زبان  EN AR
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
قدردانی از عملکرد بسیار ارزنده رئیس، مدیر و کارکنان مرکز آموزشی درمانی سینا فرشچیان در اپیدمی کرونا
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان با صدور پیامی در پی درخواست دکتر صبا مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان، از عملکرد بسیار ارزنده رییس، مدیر و کارکنان مرکز سینا فرشچیان در اپیدمی کرونا قدردانی کرد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان به نقل از روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی سینا فرشچیان، دکتر محمد صادق صبا مدیر عامل محترم مجمع خیرین سلامت استان با ارسال نامه ای خطاب به ریاست و مدیریت محترم بیمارستان سینا، از تلاش بی وقفه و صادقانه کارکنان این مرکز به ویژه سرپرستار بخش ایزوله 5 سرکار خانم افزا و همکاران محترم بخش ایزوله 5 که درجهت بهبود مادرگرامی ایشان تلاش و قبول زحمت کرده بودند تشکر و قدردانی نمود.

دکتر رشید حیدری مقدم رییس دانشگاه علوم پزشکی، در پی درخواست دکتر صبا با صدور پیامی از عملکرد بسیار ارزنده رییس، مدیر و کارکنان مرکز سینا در مبارزه با ویروس کرونا و خدمت صادقانه به بیماران قدردانی کرد.

در متن پیام دکتر حیدری مقدم آمده است:

دکتر مهیار معتقد

ریاست محترم مرکز آموزشی درمانی سینا(فرشچیان)

با سلام و احترام

تلاش خالصانه بمنظور برآورده ساختن نیازهای بیماران، خدمتی است بزرگ که اهمیت آن نزد احدی بجز خدای سبحان، آنگونه که شایسته است شناخته نمی شود و به غیر از حضرت حق کسی را یارای جبران نخواهد بود.

با عنایت به درخواست جناب آقای دکتر صبا مدیرعامل محترم مجمع خیرین سلامت استان و نظر به عملکرد بسیار ارزنده جنابعالی، مدیر گرانقدر آن مرکز و کلیه همکاران معزز که بعنوان طلایه داران مبارزه با ویروس کرونا از ابتدای اپیدمی کرونا جان بر کف و خالصانه به بیماران خدمت می کنند، برخود واجب می داند از همه شما عزیزان صمیمانه قدردانی نماید. بدون تردید این مجاهدت ها علاوه بر اینکه مرضی رضای حق تعالی می باشد، در اذهان مردم و تا سالیان متمادی به یادگار خواهد ماند. ضمن تجدید پیمان مجدد برای نیل به اهداف متعالی نظام سلامت کشور، امید است با اتکال به ایزد متعال و دست در دست هم تا پایان اپیدمی کرونا از هیچ کوششی دریغ نورزیم و همچون گذشته استوار و مقتدر خدمت نماییم. توفیق روز افزون همه خدمتگزاران را مسئلت می نماید.

مقتضی است پیام قدردانی اینجانب به همه همکارانم در آن مرکز آموزشی، درمانی ابلاغ گردد.

دکتر رشید حیدری مقدم

تاریخ:
1400/03/06
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)