• تاریخ انتشار : 1402/03/05 - 16:37
درششمین همایش معاونین توسعه وزارت بهداشت

دانشگاه علوم‌پزشکی همدان به عنوان دانشگاه پیشتاز در توسعه در سال ۱۴۰۱انتخاب شد .

در ششمین همایش معاونین توسعه وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی همدان به عنوان دانشگاه پیشتاز در توسعه در سال ۱۴۰۱ انتخاب و از دکتر بابک یوسفی معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه بااهدای لوح و تندیس افتخار سازمانی تقدیر شد.

دانشگاه علوم پزشکی همدان درششمین همایش معاونین توسعه وزارت بهداشت به عنوان دانشگاه پیشتاز در توسعه در سال ۱۴۰۱ انتخاب شد.

در بخشی از لوح تقدیر آمده است:

جناب آقای دکتر بابک یوسفی

معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی همدان

بدینوسیله از تلاش های شبانه روزی جنابعالی که با روحیه جهادی و بسیجی گام های ارزنده در تعالی و پیشرفت دانشگاه برداشته اید،وبه عنوان دانشگاه پیشتاز در توسعه در سال ۱۴۰۱ انتخاب شده اید، قدردانی و سپاسگزاری می نمایم. توفیق روز افزون شما را در ظل توجهات حضرت بقیه الله الاعظم (عجل الله تعالی الشریف) تحت زعامت مقام معظم رهبری (مدظله العالی)در راستای خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از خداوند منان مسئلت دارم.

دکتر بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت،درمان وآموزش پزشکی