همه پیش بینی ها و برنامه ریزی های لازم برای عبور از موانع احتمالی را داریم

دکتر موسوی بهار در مراسم تجلیل از مسئولان حراست واحدهای مختلف دانشگاه گفت: مدیریت بحران برای  مقابله با مشکلات و موانع احتمالی در سال آینده را داریم.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر سید حبیب الله موسوی بهار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان در جمع مدیران ارشد دانشگاه و مسئولان حراست واحدهای تابع دانشگاه با بیان اینکه در مدت خدمت خود به عنوان رئیس دانشگاه سالهای خوب و آرامی را با وجود همکاران و پرسنل های کارآزموده داشته است افزود: امسال نیز با همه سختی ها و موانع موجود که برای کشور به وجود آمد، دانشگاه علوم پزشکی همدان در حوزه خدمات بهداشتی، درمانی، پرسنلی،هیئت علمی و … سال آرامی را پشت سر گذاشته است.

وی اظهار کرد: پیش بینی می شود، سال آینده سالی با پستی و بلندی های متفاوت  برای کشور خواهد بود که البته این مشکلات در چهل سال گذشته نیز وجود داشته و کشور همیشه با تحریم و مشکلات اقتصادی که دشمنان آن را به وجود می آوردند همراه بوده است و با مدیریت جهادی همیشه از این بحرانها سربلند بیرون آمده ایم و در این مرحله نیز با تجربه جنگ و تحریم خواهیم توانست مشکلات را یکی پس از دیگری پشت سر بگذاریم.

دکتر موسوی بهار افزود: دراوایل انقلاب شکوهمند جمهوری اسلامی، دشمنان با خصومت ها و تلاش های خود برای انحراف انقلاب نوپای کشور همه زود خود را زدند،اما ملت عزیز ایران توانستند درمدت چهل سال در همه حوزه ها به ویژه درحوزه بهداشت و درمان پیشرفت های چشمگیری داشته باشند. حوزه بهداشت و درمان در زمان هشت سال جنگ تحمیلی علاوه بر پوشش جبهه در مناطق جنگی و دانشگاه های علوم پزشکی در سطح کشورهمچنان دانشجوی پزشکی می پذیرفت و متخصصان امروز محصول این انقلاب هستند.

وی افزود: حوزه بهداشت و درمان در شرایط کنونی کشور و در مواجهه با تحریم از دیگر کشورها دانشجو و بیمار می پذیرد و آنها نیز در شرایطی کاملا امن و آرام دریافت خدمات تحصیلی و پزشکی می کنند و این مایه افتخار و سربلندی است.

رئیس دانشگاه با تاکید بر اینکه همه موظفیم در هر مکان و در هر مقامی که هستیم به اقتصاد کشور کمک کنیم گفت: حوزه پردیس دانشگاه با جذب دانشجویان کشورهای خارجی  و واردکردن ارز به کشورمی تواند این امر مهم را محقق سازد و باید تمام تلاش خود را در این زمینه بکارگیری کنیم.

موسوی بهارافزود:  از مزایای جذب دانشجو های خارجی علاوه بر وارد کردن ارز به کشورو افزایش اعتماد به نفس ملت،  وابسته شدن معنوی این دانشجویان به کشور محل تحصیل خودشان است که این دانشجویان پس از فراغت از تحصیل می توانند در کشورهای خود در هرحوزه ای به عنوان مبلغ کشور ما عمل کنند که همگان به ویژه آنهایی که قصد منزوی کردن و به انحراف کشیدن کشور عزیزمان، ایران اسلامی را دارند بدانند این کشور در سخترین تحریم ها با ارامش کامل با دیگر کشورها مراوده و دوستی دارد.

وی یاد آور شد: امکان دارد با توجه به شرایط موانع احتمالی در سال آینده، حوزه بهداشت و درمان نیز با مشکلات و نارضایتی هایی همراه شود که با مدیریت هوشمندانه این نارضایتی ها را پاسخگو خواهیم بود و با سلامت از این مرحله همانند چهل سال پیروزی و سربلندی انقلاب شکوهمند جمهوری اسلامی ایران عبورخواهیم کرد.

مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز در این جلسه با اشاره به میزان حفاظت اطلاعات و اشراف اطلاعاتی که حوزه حراست در تصمیم گیریها و تصمیم سازی های دانشگاه دارد که بسیارهم بالاتر از حد انتظار است گفت: در زمانیکه که در حوزه حراست انجام وظیفه می کردم، همه همکاران گواهی می دهند که اگر حوزه حراست به این میزان از سطح بالندگی ، بلوغ اجتماعی و کاری رسیده است قسمت اعظم آن را مدیون اعتماد و الطاف رئیس دانشگاه به این حوزه می باشد.

مهندس رحیمی در پایان افزود: در مجموعه ی دانشگاه علوم پزشکی همدان مهندس شیرین دخت مدیر حراست دانشگاه، بسیار دقیق،علمی و شفاف  با بیشترین سطح از میزان همکاری و هماهنگی با حفظ کیان و جایگاه حراست با اطلاعات دقیق انجام وظیفه می کنند و این باعث افتخار است.