رئیس مجمع خیّرین سلامت شهرستان ملایر:

رئیس مجمع خیّرین سلامت شهرستان ملایر با اشاره به توسعه اورژانس بیمارستان ملایر توسط خانواده عاملی گفت: خوشبختانه شهرستان ملایر، به همت خیّرین سلامت در توسعه پروژه های درمانی توفیقات ارزشمندی داشته است.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر آذر همایون در آئین کلنگ زنی فاز دوم اورژانس خیّرساز بیمارستان مهر ملایر ضمن قدردانی از حضور مدیران دانشگاه و مسئولین شهرستان اظهار داشت: امروز توفیق نصیب ما شده که در ایام ولادت کریم اهل بیت (ع)، کریمان این شهر (خانواده های عاملی و مهدیان) گامی دیگر در جهت امور خیر برداشته اند و یکی از کاستی های این شهرستان را مرتفع کردند.

وی تصریح کرد: پروژه های درمانی و تجهیزات پزشکی هزینه های بالایی دارند و بودجه های حوزه درمان تکافوی تمام و کمال نیازهای این بخش نیست بنابراین حضور خیّرین در این بخش می تواند کمک مؤثری به ارائه خدمات در این زمینه داشته باشد.

رئیس مجمع خیّرین سلامت شهرستان ملایر با بیان اینکه اداره اوقاف شهرستان نیز مشارکت مطلوبی با حوزه بهداشت و درمان ملایر دارد گفت: بیمارستان مهر ملایر در بخش اورژانس محدودیت های بسیاری داشته و مشکلات متعددی را برای پذیرش بیماران اورژانسی به همراه داشت.

وی با اشاره به نقش خانواده عاملی که به یاد و نام فرزندشان دکتر عاملی در توسعه اورژانس این بیمارستان مشارکت کردند عنوان کرد: قطعا این حرکت ارزشمند خانواده در آمرزش آن مرحوم مؤثر خواهد بود و از این حیث باید به این خانواده تبریک گفت که آیات الهی را درک و به حقیقت آن عمل کردند؛ ما هم در این موقعیت برای آن مرحوم علوّ درجات را از درگاه احدیت مسئلت می کنیم.

دکتر آذرهمایون در پایان از مجموعه خیّرین سلامت این شهرستان که در توسعه بخش درمان و سلامت مردم ایفاگر نقشی مؤثر بوده و هستند تقدیر و تشکر کرد و افزود: همچنین باید از مهندس رحیمی معاون توسعه دانشگاه و دکتر ترکاشوند و دکتر میرزایی ریاست و مدیریت بیمارستان تشکر کنم که به جدّ و به شکلی جهادی در ساخت و تحویل پروژه های خیّرساز اهتمام دارند.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>