• تاریخ انتشار : 1402/09/22 - 09:49

برگزاری دوازدهمین دوره آزمون جامع توجیهی بدو خدمت

در این آزمون 313 نفر ازهمکاران دانشگاه علوم پزشکی همدان توانایی خود رادر پاسخ دهی به 70 سوال طی مدت 60 دقیقه محک زدند.نتایج آزمون درتاریخ سی ام آذرماه اعلام خواهد شد.

برگزاری دوازدهمین دوره آزمون جامع توجیهی بدو خدمت

همزمان با دانشگاه های علوم پزشکی  سراسر کشور دوازدهمین دوره آزمون جامع توجیهی بدو خدمت در دانشگاه علوم پزشکی همدان  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه دوازدهمین دوره آزمون جامع توجیهی بدو خدمت، روز پنجشنبه شانزدهم آذرماه در لابراتوارهای دانشکده پزشکی به همت همکاران مدیریت منابع انسانی معاونت توسعه اجرا شد.  این آزمون با حضور همکارانی از دانشگاه که موفق به کسب نمره قبولی در 7مرحله آزمون الکترونیکی شده و علاوه بر این بسته اختصاصی دانشگاه نیز قبول شده بودند، برگزار گردید، 313 نفر توانایی خود را در پاسخ دهی به 70 سوال طی مدت 60 دقیقه محک زدند. نتایج آزمون در تاریخ سی ام آذرماه اعلام خواهد شد.