• تاریخ انتشار : 1402/06/18 - 10:41
در بازدید دکتر یوسفی معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه مطرح شد

تحول در زیرساخت های دانشجویی بااجرای پروژه های عمرانی متعدد

پروژه عمرانی خوابگاه ریحانه ۲ با پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی در آستانه افتتاح و بهره برداری قرار گرفته است و با توجه به تمهیدات در نظر گرفته شده در آینده ی نزدیک پذیرای دانشجویان خواهد بود.سلف سرویس مرکزی دانشگاه دیگر پروژه ی عمرانی حوزه دانشجویی است که با تغییرات صورت گرفته در طبقه فوقانی شاهد افزایش ظرفیت در این مجموعه می باشیم. خوابگاه دانشجویی مدنی نیز در تابستان پس از سال ها شاهد تعمیرات زیر بنایی است که روز های بهتری را در این حوزه نوید می دهد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه  دکتر بابک یوسفی معاون توسعه دانشگاه به همراه مهندس طاهری مدیر دفتر فنی و منابع فیزیکی،دکتر طهماسبی قائم مقام معاونت فرهنگی ،مهندس عطایی مدیر دانشجویی و دکتر زائری لطف رئیس اداره خوابگاه هابا حضور در پروژه های عمرانی خوابگاه ریحانه ۲،افزایش ظرفیت و تعمیرات زیر بنایی در سلف سرویس مرکزی و تعمیرات اساسی در خوابگاه دانشجویی مدنی از نزدیک در جریان آخرین تحولات پروژه های عمرانی حوزه دانشجویی قرار گرفتند.پروژه عمرانی خوابگاه ریحانه ۲ با پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی در آستانه افتتاح و بهره برداری قرار گرفته است و با توجه به تمهیدات در نظر گرفته شده در آینده ی نزدیک پذیرای دانشجویان خواهد بود.سلف سرویس مرکزی دانشگاه دیگر پروژه ی عمرانی حوزه  دانشجویی است که با تغییرات صورت گرفته  در طبقه فوقانی شاهد افزایش ظرفیت در این مجموعه می باشیم. خوابگاه دانشجویی مدنی نیز در تابستان پس از سال ها شاهد تعمیرات زیر بنایی است که روز های بهتری را در این حوزه نوید می دهد.