• تاریخ انتشار : 1402/09/11 - 11:03

تیم والیبال دانشگاه علوم پزشکی همدان قهرمان المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت شد

تیم والیبال بانوان دانشگاه علوم پزشکی همدان با شکست مدعیان برای نخستین بار قهرمان سومین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت شد

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه سومین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت در خزر آباد ساری با حضور تیم های مدعی در رشته ی والیبال به عنوان ورزش گروهی مسابقات برگزار شد که بانوان والیبایست دانشگاه با شکست پی در پی رقیبان از داشگاه مشهد ،شهید بهشتی ، ساوه و.... موفق شدند جام طلایی این دوره ازمسابقات را بالای سرببرند. با حمایت معاونت توسعه وهدایت مدیریت تربیت بدنی دانشگاه با توجه به اهمیت ورزش در سلامت جسمی ، روانی وسبک زندگی سالم از سال گذشته برنامه ریزی های گسترده ای جهت تیم والیبال بانوان تدارک دیده شده بود که با تلاش مربیان و بازیکنان سخت کوش والیبالیست دانشگاه به نتیجه رسیده و جام طلایی این دوره از مسابقات برای دانشگاه علوم پزشکی همدان به ارمغان آمد .