• تاریخ انتشار : 1402/08/25 - 11:48

جلسه هماهنگی و تفویض اختیار معاملات خرد در راستای چابک سازی دانشگاه برگزار شد

در راستای چابک سازی و بهره وری دانشگاه جلسه ی هماهنگی و تفویض مجوز های معاملات جز با حضور دکتر جلال عبدی مدیر پشتیبانی و رفاهی، مدیران شبکه بهداشت و درمان، روئسای بیمارستانها، روئسای دانشکده ها، مدیران بیمارستانها، و معاونین ادارای مالی دانشکده ها در سالن جلسات مرکز همایش های دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه دکتر عبدی مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه با اشاره به اینکه۹۰ درصد مشکلات به دلیل کمبود اطلاعات و آشنایی مسئولین نسبت به قوانین و مقررات می باشد، مطالبی را در خصوص تشخیص خدمات و کالا، مسئولیت تشخیص، تفویض تشخیص، نحوه انجام معاملات، مرجع تعیین قیمت در معاملات بیان نمود.
در ادامه مهندس یاری مسئول امور قرار دادها در مدیریت پشتیبانی و رفاهی مطالبی را در خصوص نحوه عقد قرار دادها و فرآیند قراردادهای دو امضایی بیان داشت.
در پایان پیشنهاداتی در خصوص کاهش دعاوی در حوزه قراردادها مطرح شد.