• تاریخ انتشار : 1402/02/21 - 09:47

نخستین جلسه کمیته ورزش کارکنان دانشگاه درسال۱۴۰۲ به ریاست دکتریوسفی معاون توسعه مدیریت ومنابع برگزار شد.

از مهم ترین مصوبات این جلسه تصویب نوبت ویژه استخر برای همکاران شهرستان ها از طریق انعقاد قرارداد با استخر در مراکز شهرستان های استان در راستای عدالت در دسترسی و توزیع متوازن امکانات ورزشی بود.

نخستین جلسه کمیته ورزش کارکنان دانشگاه در سال ۱۴۰۲ به ریاست دکتر یوسفی معاون توسعه مدیریت ومنابع با حضور اعضا در مدیریت تربیت بدنی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه :از مهم ترین مصوبات این جلسه تصویب سانس ویژه استخر برای همکاران شهرستان ها از طریق انعقاد قرارداد با استخر در مراکز شهرستان های استان در راستای عدالت در دسترسی و توزیع متوازن امکانات ورزشی بود.
تاکید بر ایجاد کلاس های ورزشی ویژه فرزندان همکاران  در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت  از دیگر نکات حائز اهمیت این نشست بود.
در پایان پیرامون بهبود زیرساخت های ورزشی دانشگاه،تحول درحوزه اطلاع رسانی ورزشی، دولت الکترونیک درحوزه ورزش  بحث و تبادل نظر صورت گرفت.