• تاریخ انتشار : 1402/03/03 - 12:50

نخستین همایش کارکنان مدیریت منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزارشد

در این مراسم دکتر بابک یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با برشمردن اهمیت ضرورت توانمندسازی کارکنان منابع انسانی بیان داشت: براساس ترندهای مدیریتی ۲۰۲۳ مهم ترین مهارتی که مدیر منابع انسانی بایستی به آن مسلط باشد(هدایت مدیر ارشد به رویکرد نرم در مقابل کارکنان)است.منابع انسانی درصورتی به جایگاه واقعی خود می رسد که همکاران این حوزه با شرکت در دوره های آموزشی نیاز سنجی شده و به روز مهارت های خود را ارتقاء دهند

نخستین همایش کارکنان مدیریت منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه نخستین همایش کارکنان منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی همدان همراه با انتخابات کمیته بهره وری منابع انسانی در سالن جلسات مرکز آموزشی ودرمانی قلب فرشچیان با حضور دکتر بابک یوسفی معاون توسعه دانشگاه،خانم مهندس تقوی معاون اجرائی معاونت توسعه،مهندس شیرین دخت مدیر منابع انسانی،مهندس جمالی مدیربیمارستان قلب و سایر مدیران معاونت توسعه ،مالی،بودجه،توسعه سازمان وتحول اداری و رفاهی وپشتیبانی برگزارشد.

در این مراسم دکتر بابک یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با برشمردن اهمیت جایگاه مدیر منابع انسانی بیان داشت :مدیر منابع انسانی در واحدها به عنوان مشاور امین برای مدیران  در نظر گرفته شده و در همه انتصابات و...بایستی مورد مشورت قرار بگیرد.
وی با اشاره به ضرورت توانمندسازی کارکنان منابع انسانی ادامه داد: براساس ترندهای مدیریتی ۲۰۲۳ مهم ترین مهارتی که مدیر منابع انسانی بایستی به آن مسلط باشد(هدایت مدیر ارشد به رویکرد نرم در مقابل کارکنان)است.منابع انسانی درصورتی به جایگاه واقعی خود می رسد که همکاران این حوزه با شرکت در دوره های آموزشی نیاز سنجی شده و به روز مهارت های خود را ارتقاء دهند
ایشان در  پایان افزود: واژه ی امور اداری را به طور کامل بایستی خط بزنیم و مدیریت منابع انسانی جایگزین شود
امیدوارم به زودی شاهد برگزاری همایش های بهره وری،مورنینگ های مدیریتی به خصوص درحوزه مدیریت منابع انسانی باشیم .امیدوارم فرهنگ نقد پذیری گسترش پیدا کند نقد پذیری باتخریب متفاوت است ،گاهی از اشتباهات بگوییم تابقیه آن را تکرار نکنند.
مهندس شیرین دخت مدیر منابع انسانی دانشگاه ضمن خوش آمد به مسئولین و همکاران مدیریت منابع انسانی واحد های تابعه دانشگاه در سطح استان گزارش مختصری از اقدامات صورت گرفته در یک سال گذشته و پایش واحدهای محیطی  بر مبنای شاخص های ارتقاء بهره وری در حوزه مدیریت منابع انسانی بیان داشته و افزود برای نخستین بار پایش واحد های محیطی با جدیت صورت گرفته که خوشحالیم امروز نتایج حاصل از آن را بیان کنیم.
در پایان مراسم ضمن پخش کلیپ روز منابع انسانی و اجرای زنده موسیقی با مضمون میلاد با سعادت حضرت معصومه (س) توسط دانش آموز همدانی از رتبه های نخست پایش محیطی واحد های تابعه تقدیر به عمل آمد براساس نتایج حاصله واحد منابع انسانی بیمارستان سینا فرشچیان و شبکه بهداشت ودرمان رزن رتبه های برتر را کسب کرده و مورد تقدیر قرار گرفتند.