• تاریخ انتشار : 1403/02/03 - 08:42

همایش مشترک کارکنان مدیریت منابع انسانی وتحول اداری دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد

نخستین همایش مشترک کارکنان منابع انسانی و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی همدان همزمان با روز منایع انسانی همراه باتقدیر از فعالین این دو حوره در سالن جلسات مرکز آموزشی ودرمانی اکباتان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه نخستین همایش مشترک کارکنان منابع انسانی و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی همدان همراه باتقدیر ازفعالین این دو حوره در سالن جلسات مرکز آموزشی ودرمانی اکباتان با حضور دکتر بابک یوسفی معاون توسعه دانشگاه،خانم مهندس تقوی معاون اجرائی معاونت توسعه،مهندس شیرین دخت مدیر منابع انسانی،دکتر قرائی مدیر تحول اداری ،دکتر کلوندی رئیس بیمارستان اکباتان ،مهندس باقری مدیربیمارستان و سایر مدیران معاونت توسعه ،مالی،بودجه برگزارشد.

در این مراسم دکتر بابک یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با برشمردن اهمیت جایگاه مدیر منابع انسانی بیان داشت :مدیر منابع انسانی در واحدها به عنوان مشاور امین برای مدیران  در نظر گرفته شده و در همه انتصابات و...بایستی مورد مشورت قرار بگیرد. وی با اشاره به ضرورت توانمندسازی کارکنان منابع انسانی ادامه داد: براساس ترندهای مدیریتی ۲۰۲۴ الگوها و مجموعه تحلیل ها آماری برای همکاران منابع انسانی تعریف شده ؛منابع انسانی درصورتی به جایگاه واقعی خود می رسد که همکاران این حوزه با شرکت در دوره های آموزشی نیاز سنجی شده و به روز مهارت های خود را ارتقاء دهند، امیدوارم فرهنگ نقد پذیری گسترش پیدا کند نقد پذیری باتخریب متفاوت است ،گاهی از اشتباهات بگوییم تابقیه آن را تکرار نکنند.

مهندس شیرین دخت مدیر منابع انسانی دانشگاه ضمن خوش آمد به مسئولین و همکاران مدیریت منابع انسانی واحد های تابعه دانشگاه در سطح استان گزارش مختصری از اقدامات صورت گرفته در یک سال گذشته و پایش واحدهای محیطی  بر مبنای شاخص های ارتقاء بهره وری در حوزه مدیریت منابع انسانی بیان داشته و افزود پایش واحد های محیطی با جدیت صورت گرفته که خوشحالیم امروز نتایج حاصل از آن را بیان کنیم.

دکتر قرائی مدیر تحول اداری دانشگاه در این همایش گزارشی از اقدامات مدیریت تحول اداری به ویژه در حوزه بهره وری، دوره های آموزشی تخصصی برای اقشار هدف و راه اندازی خانه مدیران و کانون ارزیابی مدیران کلان منطقه ۳بیان داشت. در پایان مراسم ضمن پخش کلیپ روز منابع انسانی و اجرای زنده موسیقی از رتبه های نخست پایش محیطی واحد های تابعه در حوزه تحول اداری و منابع انسانی تقدیر به عمل آمد.