• تاریخ انتشار : 1402/02/16 - 23:41

گزارش صدا و سیمای مرکز همدان از روند تجهیز وتکمیل بیمارستان اکباتان

دکتر یوسفی معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان داشت: تاکنون ۳۸۵ میلیارد تومان برای این بیمارستان هزینه شده که بیش از98.5درصد پیشرفت فیزیکی داشته و در آستانه تجهیز وبهره برداری قرارگرفته است.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه  این بیمارستان اکنون با ۹۸ و نیم درصد پیشرفت فیزیکی در آستانه تحویل موقت برای تجهیز است.

دکتر یوسفی معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه علوم پزشکی همدان در این گزارش خبری بیان داشت:  تاکنون ۳۸۵ میلیارد تومان برای این بیمارستان هزینه شده است و در سفر پربرکت هیئت دولت به استان همدان نیز ۳۵۰ میلیارد تومان برای تکمیل وتجهیز مرکز در نظر گرفته شده که ۵۰ میلیارد آن صرف عملیات اجرایی باقی مانده ی بیمارستان خواهد شد.

این بیمارستان که در سه هکتار زمین و در هفت طبقه ساخته شده است ۲۸۰۰۰ مترمربع زیربنا دارد و بخش‌های جراحی، ریه، قلب،گوارش، کلیه و زایمان از جمله امکانات این مرکز درمانی تخصصی و فوق تخصصی است.

بیمارستان اکباتان ۲۷۲ تختخوابی بوده و در دو ساختمان مجزا ساخته شده است.
  • گروه خبری : ویدیو,اخبار معاونت توسعه

فیلم‌ها