زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
  • تاریخ انتشار : 1401/11/02 - 14:14
  • تعداد بازدید : 210
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 196
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید دکتر یوسفی معاون توسعه و هیات همراه از بیمارستان دندانپزشکی پورسینا(بهار)

الویت اصلی در هر سازمانی، منابع انسانی است، اگر همکاران حال خوب داشته باشند خدمات با کیفیت تری به مردم ارائه می‌شود و مجموعه دانشگاه هم می‌تواند با قدرت روبه جلو حرکت کند.

به گزارش  روابط عمومی معاونت توسعه، دکتر یوسفی معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه در این بازدید اظهار داشت: الویت اصلی در هر سازمانی، منابع انسانی است، اگر همکاران حال خوب داشته باشند خدمات با کیفیت تری به مردم ارائه می‌شود و مجموعه دانشگاه هم می‌تواند با قدرت روبه جلو حرکت کند.
وی ادامه داد: معاونت توسعه، حمایت حداکثری از گسترش خدمات با کیفیت دندانپزشکی در این مرکز را مدنظر دارد تا بیمارستان پورسینا که در غرب کشور موقعیت منحصر به فردی دارد به جایگاه واقعی خود برسد.
در ادامه دکتر دارابی مدیر شبکه بهداشت و درمان بهار نکاتی درخصوص ظرفیت‌های شهرستان بهار و نیازهای تجهیزاتی مرکز پورسینا بیان داشت.
دکتر امام رئیس مرکز دندانپزشکی پورسینا نیز در این بازدید با بیان اینکه در صورت تامین متخصص مورد نیاز تحولات خوبی را در مرکز شاهد خواهیم بود نکاتی را در خصوص نیاز این مجموعه به دندانپزشکان متخصص در رشته‌های مختلف مطرح کرد. 
در پایان مهندس ثقفی مدیر بیمارستان دندانپزشکی پورسینا گزارشی از اقدامات صورت گرفته در حوزه درآمدی و تجهیزاتی مرکز ارائه داد.
  • گروه خبری : اخبار معاونت توسعه
  • کد خبر : 122966
کلمات کلیدی
مهدی درویشی
خبرنگار

مهدی درویشی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

نشانی

نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 198
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 257213
تعداد کاربران بر خط 3