بررسی راهاندازی بخشهای جدید بیمارستان بعثت همدان
جلسه بررسی و برنامهریزی برای راهاندازی بخشهای جدید بیمارستان بعثت همدان با حضور دکتر سید عابدین حسینی آهنگری، سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی همدان و جمعی از مدیران، مسئولان و کارشناسان مرتبط دانشگاه و بیمارستان بعثت برگزار شد
جلسه بررسی و برنامهریزی برای راهاندازی بخشهای جدید بیمارستان بعثت همدان با حضور دکتر سید عابدین حسینی آهنگری، سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی همدان و جمعی از مدیران، مسئولان و کارشناسان مرتبط دانشگاه و بیمارستان بعثت برگزار شد.
در این نشست، آخرین وضعیت زیرساختها، تجهیزات و الزامات مورد نیاز برای راهاندازی بخشهای جدید بیمارستان مورد بررسی قرار گرفت.
دکتر حسینی آهنگری با تأکید بر ضرورت تسریع در فرآیند راهاندازی این بخشها، اظهار کرد: توسعه ظرفیتهای درمانی و فراهمسازی زیرساختهای لازم برای ارائه خدمات باکیفیت، از اولویتهای دانشگاه علوم پزشکی همدان است.
وی افزود: با برنامهریزی و پیگیری مستمر باید موانع موجود برطرف و شرایط لازم برای بهرهبرداری هرچه سریعتر از بخشهای جدید بیمارستان بعثت فراهم شود.
در پایان این نشست، بر تداوم پیگیریها، رفع موانع و آمادهسازی بخشهای جدید برای ارائه خدمات درمانی به شهروندان تأکید شد

نظر دهید