• تاریخ انتشار : 1402/03/30 - 13:58

تقدیر مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت از مهندس محلوجی معاون مدیریت منابع انسانی دانشگاه

دکتر سیف ا...مرادی مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت از مهندس محلوجی معاون مدیریت منایع انسانی دانشگاه علوم پزسکی همدان به واسطه ی پوستر آموزشی با عنوان(قوانین مرخصی کارمندان غیر هیات علمی در نظام اداری ،در حوزه سلامت) به فراخوان دومین دوره ابتکاران ، طرح ها و ایده های برتر همکاران حوزه منابع انسانی دانشگاه هاوموسسات تابعه وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی قدردانی کرد

متن  تقدیر مدیر کل منابع انسانی وزارت بهداشت بدین شرح است:

جناب آقای حسین محلوجی
با سلام و احترام
اعتلای ارزش های اسلامی و فرهنگی و نیل به هدف های سازمان،مرهون کوشش های بی شائبه و ارزشمند اندیشمندان بزرگی است که با کوشندگی مدبرانه مسیر عزت و سرافرازی ملی را در عرصه های گوناگون تحقق می بخشند.
بدینوسیله از ارسال پوستر آموزشی با عنوان(قوانین مرخصی کارمندان غیر هیات علمی در نظام اداری ،در حوزه سلامت) به فراخوان دومین دوره ابتکاران ، طرح ها و ایده های برتر همکاران حوزه منابع انسانی دانشگاه/دانشکده و موسسات تابعه وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی تقدیر و تشکر نموده و برای جنابعالی تداوم حرکت در غنای تعالی سازمانی را از درگاه ایزد منان مسئلت می نمایم.

دکتر سیف ا...مرادی
 مدیر کل منابع انسانی