• تاریخ انتشار : 1402/05/07 - 12:06

تیم تنیس روی میز بانوان دانشگاه عنوان سومی مسابقات کارکنان دولت را از آن خود کرد

این سری از مسابقات دستگاه های اجرایی با حضور ۱۰ تیم در استان آذربایجان غربی(ارومیه) برگزار و دانشگاه علوم پزشکی همدان توانست عنوان سومی این دوره از مسابقات را از آن خود کند.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه تیم تنیس روی میز بانوان دانشگاه علوم پزشکی همدان به عنوان  قهرمان استان  در مسابقات کشوری کارکنان دولت حضور پیدا کرده بود که همکاران دانشگاه در این دور از مسابقات خوش درخشیدند.

این سری از مسابقات دستگاه های اجرایی کشور با حضور ۱۰ تیم در استان آذربایجان غربی(ارومیه) برگزار و دانشگاه علوم پزشکی همدان توانست عنوان سومی این دوره از مسابقات را از آن خود کند.

نفرات تیم بانوان دانشگاه عبارتند ازخانم ها :رضویان،هیربد مبارکه،فخر زارع،شعبان پور،دبیری(مربی) و صابری فر(سرپرست).

این موفقیت را به جامعه ورزشی دانشگاه تبریک عرض می نماییم.