• تاریخ انتشار : 1402/08/24 - 13:04

دانشگاه علوم پزشکی همدان در همه ی رشته های سومین المپیاد ورزشی کارکنان ویژه بانوان صاحب نماینده خواهد بود

به همت تربیت بدنی و با همکاری وحمایت بی دریغ معاونت توسعه دانشگاه کاروان ورزشی بانوان دانشگاه جهت اعزام به سومین المپیاد ورزشی کارکنان علوم پزشکی در آمادگی کامل می باشد.

به همت تربیت بدنی  و با همکاری وحمایت بی دریغ معاونت توسعه دانشگاه کاروان ورزشی بانوان دانشگاه جهت اعزام به سومین المپیاد ورزشی کارکنان علوم پزشکی در آمادگی کامل می باشد.
این رقابت ها از روز جمعه مورخ ۱۴۰۲/۰۸/۲۶ آغاز میگردد که کاروان ورزشی دانشگاه با شرکت در تمامی رشته های ورزشی به صورت کامل به این رقابت ها اعزام میگردد.
فارق از هر نتیجه به عمل آماده در این رقابت ها باید به این نکته توجه کرد که با توجه به شرایط اقتصادی کشور مسئولین  توجه خود را نسبت به امر همگانی کردن ورزش در بین اقشار جامعه ورزشی دانشگاه در راستای افزایش شور و نشاط اجتماعی بیش از پیش متمرکز ساخته اند و بدون تردید این دستاورد مهم در توجه به نیروی انسانی به عنوان ارزشمند ترین سرمایه دانشگاه در این برهه برگ زرینی بر توجه مسئولین به امر ورزش دانشگاه و باور به این مهم می باشد.
در پایان برای کاروان ورزشی دانشگاه در این رقابت ها آرزوی موفقیت از خداوند منان مسئلت داریم.