• تاریخ انتشار : 1402/05/14 - 10:39

نشست صمیمی مدال آوران ورزشی دانشگاه با معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه میزبان همکاران مدال آور در مسابقات کارکنان دولت بود

معاون توسعه دانشگاه در ادامه افزود:امیدوارم با تلاش و همت شما همکاران ورزشکار و برنامه ریزی های صورت گرفته این  جایگاه در رشته های مختلف حفظ و بهبود یابد.
در ادامه مدال آوران دانشگاه در مسابقات کارکنان دولت در رشته های
شنا
تنیس روی میز
آمادگی جسمانی
دارت و فوتسال
دغدغه های خود در حوزه ورزش کارکنان را بیان نموده و نکاتی پیرامون ماموریت ورزشی ،پاس اداری ویژه قهرمانان ورزشی و...بیان داشتند.
در پایان مدیر تربیت بدنی دانشگاه برنامه های پیش رو در گسترش ورزش کارکنان را تبیین و نکاتی پیرامون ضروریات آماده سازی تیم ها قبل از اعزام به مسابقات بیان داشت.