• تاریخ انتشار : 1402/03/13 - 09:33

همکاران دانشگاه علوم پزشکی همدان در نخستین همایش ملی بهره وری و بهینه سازی مصرف در نظام سلامت افتخار آفرین شدند.

دانشگاه علوم پزشکی همدان به عنوان یکی از دانشگاه های پیشرو در بیشترین آثار پذیرش شده در حوزه علمی – پژوهشی و تجربی (9 اثر پذیرش شده از 11 اثر ارسالی) توانست با کسب2 تندیس در بخش سخنرانی برتر و پوستر ایده ی برگزیده بدرخشد. گفتنی است کسب این موفقیت حاصل تلاش تیمی مدیران و کارکنان حوزه های مرتبط و تسهیل گری تیم مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری معاونت توسعه دانشگاه بوده است.

همکاران دانشگاه علوم پزشکی همدان در نخستین  همایش ملی بهره وری و بهینه سازی مصرف در نظام سلامت افتخار آفرین شدند.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه: دانشگاه علوم پزشکی تبریز ضمن گرامیداشت هفته بهره وری و به منظور آغازحرکت دانشگاه های علوم پزشکی در مسیر دستیابی به سازمان های بهره ور در نظام سلامت با برگزاری نخستین همایش  بهره وری با عنوان  " بهره وری و بهینه سازی مصرف در نظام سلامت"  در محل تالار همایش دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به صورت یکروزه بستری برای هم افزایی و تبادل اندیشه ها، تجارب، ایده های جدید و یافته های نوین و همچنین بررسی چالش ها و موانع پیش روی سازمان های سلامت و ارائه راهکارهای قابل اجرا فراهم نمود.  در این همایش که با حضور پژوهشگران، کارکنان سلامت ،مدیران حوزه اجرایی، اعضای هیئت علمی و دانشجویان برگزار گردید دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز به عنوان یکی از دانشگاه های پیشگام در حوزه بهره وری در این همایش شرکت نمود که با داوری 189 آثار ارسالی توسط دبیرخانه همایش، دانشگاه علوم پزشکی همدان به عنوان یکی از دانشگاه های پیشرو در بیشترین آثار پذیرش شده در حوزه آثارعلمی – پژوهشی و تجربی (9 اثر پذیرش شده از 11 اثر ارسالی) توانست با کسب2 تندیس در بخش سخنرانی برتر و پوستر ایده و پیشنهاد برگزیده بدرخشد. گفتنی است کسب این موفقیت حاصل تلاش تیمی مدیران و کارکنان حوزه های مرتبط و تسهیل گری تیم مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری معاونت توسعه دانشگاه بوده است. مهندس علیرضا چابکان از مدیریت امور پشتیبانی وفاهی دانشگاه با ارائه اثر« هوشمند سازی سیستم های سرمایشی و گرمایشی» به عنوان سخنران برتر و مریم فتحی از شبکه بهداشت و درمان فامنین با ارائه ایده « سامانه ثبت روزانه کنتور حامل های انرژی» در بخش پوستر ایده ،پیشنهادات برتر توانستند به عنوان سرگروه تیم های منتخب تندیس و لوح تقدیر همایش را دریافت نمایند.

آثار ارسالی و پذیرش شده :
1.      اجرای Unit dose و کاهش میزان هدر رفت دارویی در بخش های درمانی: بیمارستان امام رضا(ع) کبودراهنگ
2.      اصلاح فرآیند ترخیص و کاهش مطالبات بیمارستان از بیماران: بیمارستان امام رضا(ع) کبودراهنگ
3.      کاهش میزان لغو اعمال جراحی بیماران: بیمارستان امام رضا(ع) کبودراهنگ
4.      افزایش گزارش دهی خطاهای پزشکی و ارائه راهکارهای کاهش خطا: بیمارستان امام رضا(ع) کبودراهنگ
5.      بازچرخانی پساب دستگاه RO واحد دیالیز جهت مصارف داخلی: بیمارستان آیت الله بهاری
6.      اطلاع رسانی و تبلیغ در شبکه های مجازی جهت افزایش ضریب اشغال تخت بخش زایمان: بیمارستان آیت الله بهاری
7.      طراحی داشبوردهای مدیریتی داروهای استراتژیک: مدیریت آمار و فناوری اطلاعات
8.      کنترل و بهینه سازی مصرف مواد شیمیایی و مصرفی آزمایشگاهی از طریق تشکیل بانک جامع مواد: معاونت تحقیقات و فناوری
9.      هوشمند سازی سیستم های سرمایشی و گرمایشی: معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی
10.  طراحی سامانه ثبت روزانه کنتور حامل های انرژی: شبکه بهداشت و درمان فامنین
11.  بررسی تاثیر داشبوردهای مدیریتی در ارتقای بهره وری دانشگاه علوم پزشکی همدان: مدیریت آمار و فناوری اطلاعات