• تاریخ انتشار : 1402/03/22 - 07:49

به اذعان مسئولین اداره کل تعاون ،کار و رفاه اجتماعی استان اجرای این سامانه ی مدیریتی توسط مدیریت پشتیبانی و با همکاری و همراهی مدیریت های بودجه ومالی معاونت توسعه موجب پیشتازی دانشگاه علوم پزشکی همدان در شفافیت عملکرد ، قانونمداری و تحقق عدالت اجتماعی در حوزه نیروهای شرکتی طرف قرار داد با دانشگاه گردیده است

کارگروه مشاغل کارگری دانشگاه با حضور نمایندگان اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه این جلسه با حضور مدیران و کارشناسان اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان با دستورکار بررسی قرارداد مبتنی بر نیروی انسانی با حضور مدیران ارشد ستاد دانشگاه و مدیران ارشد اداره کل تعاون استان برگزار شد.

در این جلسه به درخواست مسئولین اداره کار  سامانه یکپارچه ساقر  برای همکاران اداره کل رو نمایی و به عنوان الگو جهت سایر نهادها تشریح شد.

باتوجه به اعمال پایه سنواتی همکاران شرکتی، فوق العاده ی نوبت کاری ، شیفت شب و ...عملکرد امور قرارداد ها مدیریت پشتیبانی و رفاهی معاونت توسعه در حوزه پرداخت مزایای قانونی نیروهای کارگری مورد تایید مسئولین مربوطه در اداره کار استان واقع شد.

از طرفی به اذعان مسئولین اداره کل تعاون ،کار و رفاه اجتماعی استان اجرای این سامانه ی مدیریتی توسط مدیریت پشتیبانی و با همکاری و همراهی مدیریت های بودجه ومالی معاونت توسعه موجب پیشتازی دانشگاه  علوم پزشکی همدان در شفافیت عملکرد ، قانونمداری و تحقق عدالت اجتماعی در حوزه نیروهای شرکتی طرف قرار داد با دانشگاه گردیده است.