9 دسامبر

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه تاکید کرد: افزایش کنترل داخلی، بررسی روند کسورات، درآمد و هزینه کرد بهینه در اولویت باشد

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه تاکید کرد:

افزایش کنترل داخلی، بررسی روند کسورات، درآمد و هزینه کرد بهینه در اولویت باشد

جلسه بررسی مشکلات و موانع موجود در شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهاوند با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار شد.

جلسه بررسی مشکلات و موانع موجود در شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهاوند با حضور دکتر فریبرز نیاستی معاون توسعه مدیریت و منابع، حلافی مدیر امور مالی دانشگاه، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهاوند، رییس و مدیر بیمارستان علیمرادیان، رییس بیمارستان شهید قدوسی و کارشناسان حوزه ستادی دانشگاه برگزار شد.

دکتر فریبرز نیاستی ضمن قدردانی از زحمات مجموعه مدیریتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهاوند با اشاره به لزوم نظارت دقیق بر تمامی فرایندهای جاری در سطوح مدیریتی اظهار داشت: تحلیل وضعیت مالی و عملکردی شبکه بهداشت و درمان نهاوند، بیمارستان علیمرادیان و شهید قدوسی طبق استاندارد های موجود انجام شود تا بیش از بیش بر شفافیت در حوزه مالی بیفزاید.

وی در ادامه افزود:رعایت اصول و استاندارد های حسابداری تعهدی، کنترل قراردادها و رویه‌های مالی، مدیریت بهینه منابع و مصارف و بهینه‌سازی هزینه‌ها از ارکان مهم مدیریتی است که باید در دستور کار مجموعه شبکه بهداشت و درمان قرار گیرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن اشاره به اهمیت پایش و نظارت برعملکرد حوزه مالی اظهار داشت: تیم پایش و نظارت برعملکرد مالی و بودجه دانشگاه از بیمارستان شهید قدوسی و علیمرادیان نهاوند بازدید خواهند کرد تا نقاط قابل بهبود آنان مشخص و بررسی شود.

وی در پایان بیان کرد: بررسی روند کسورات، درآمد و هزینه بیمارستان های علیمرادیان و شهید قدوسی  نهاوند باید با دقت بیشتری مورد بررسی قرار گیرد تا شفاف‌سازی مالی و پاسخگویی افزایش یابد.

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

.

ژوئن 2020