5 فوریه

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از افتتاح فاز نخست مرکز جامع سرطان تا تیر ماه ۹۹ خبر داد.

دکتر فریبرز نیاستی در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به میزان مطالبات دانشگاه از بیمه‌ها اظهار کرد: خوشبختانه مطالبات دانشگاه از سازمان تامین اجتماعی با پیگیری از وزارت بهداشت و امضای تفاهم‌نامه‌ها تا پایان سال ۹۷ تسویه شده و پیگیر بقیه مطالبات از سازمان بیمه سلامت نیز هستیم.

وی با بیان اینکه با تسویه مطالبات می‌توان خرید دارو و تجهیزات را بهتر انجام داد و پرداختی پرسنل را به موقع صورت داد عنوان کرد: در ۵۰ ماه گذشته به صورت مستمر یک ماه پرداخت کارانه پزشکان و کارکنان صورت گرفته و از منظم‌ترین دانشگاهها در این موضوع هستیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: در این دانشگاه، نگاه ویژه‌ای به زیرساخت‌ها در حوزه سلامت و فوریت‌های پزشکی، دانشجویی و بهداشت داشته و از این‌رو پروژه‌های عمرانی متعددی در حوزه‌های مذکور احداث شده‌است.

وی بیان کرد: در این مجموعه از ۳ سال قبل برای بیماران مرکز جامع سرطان احداث شده در حالی‌که ریالی از بودجه عمومی هزینه نشده و با اعتبارات دانشگاه حدود ۸۵ درصد پیشرفت در این پروژه صورت گرفته‌است و در تلاش هستیم تا تیرماه به بهره‌برداری برسد.

دکتر نیاستی تأکید کرد: تمام تلاش ما بر این بوده که تقریبا تمام حوزه‌های مالی با جذب کامل منابع همراه باشد که خوشبختانه تاکنون جذب اعتبارات در هر ماه به صورت صد در صد اتفاق افتاده و امید است در پایان سال علاوه بر جذب کامل منابع، ده درصد مازاد جذب کنیم زیرا جذب کامل منابع رضایتمندی‌ها را افزایش می‌دهد.

وی از تسویه حساب کامل تا پایان مهرماه سال‌جاری با پیمانکاران پروژه‌های عمرانی دانشگاه خبر داد و متذکر شد: دانشگاه ظرفیت بزرگی در استان است که فضای اشتغال بسیاری در حوزه‌های عمرانی و زیرساختی ایجاد نموده و منابع بسیاری را وارد این فضا کرده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه خاطرنشان کرد: موضوع آمایش کلان منطقه وقتی به‌درستی اجرا شود تمرکز زدایی را از میان برداشته و استان‌ها می‌توانند در کنار هم مشکلات و دغدغه‌های مهم منطقه‌ای را بررسی و رفع کنند.

وی با بیان اینکه افزایش بهره‌وری، ارتقای خدمات و به اشتراک گذاشتن منافع و منابع مهم‌ترین نتایج اجرای آمایش کلان منطقه است تبیین کرد: تا سال ۹۲ بیمارستان قلب فرشچیان نبود و بیماران برای برخی دغدغه‌ها از جمله سی تی آنژیو مجبور بودند به تهران سفر کنند اما حالا با تأمین زیرساخت‌ها و احداث بیمارستان بزرگ و مجهز قلب فرشچیان دغدغه‌های مدرم در این زمینه به حداقل رسیده‌است.

وی در پایان به ثبات مدیریتی در دانشگاه علوم پزشکی همدان اشاره کرد و افزود: در این مجموعه ارتقای افراد به صورت پلکانی اتفاق افتاده و افرادی که در مسند کار هستند اشراف  به امور دارند و  ارتباطات درون بخشی و برون بخشی به نحو مطلوبی در جریان است

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

.

ژوئن 2020