معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه و مدیران حوزه تابعه با حضور در دفتر معاونت دانشجویی و فرهنگی با شورای مدیران واحد در خصوص مسائل کلان و برنامه ریزی عملیاتی سال ۹۷ بحث و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، مهندس رحیمی و مدیران حوزه  معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه با حضور در دفتر معاونت دانشجویی و فرهنگی با دکتر سیما‌سادات لاری و شورای مدیران واحد در خصوص مسائل کلان و برنامه‌ریزی عملیاتی پیش رو به بحث و تبادل نظر پرداخت.

در ابتدای این جلسه دکتر لاری با خیر مقدم به معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و هیئت همراه سالی با خیر و برکت همراه با موفقیت کاری را برایشان آرزو کرد.

سپس معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه خلاصه‌ای از کارهای انجام گرفته در سال ۹۶ را بازگو کرد و ابراز امیدواری کرد که سال ۹۷ با وجود خاص بودن در حوزه بودجه‌ریزی، سال انضباط مالی باشد و تمام واحدها با برنامه‌ریزی صحیح باعث پیشرفت موثر دانشگاه شود.

رحیمی با بیان اینکه همکاران دانشگاه قابل تکریم و احترام و سرمایه های مفید دستگاه هستند، افزود: دانشگاه علوم پزشکی همدان درحوزه های مختلف در تمام  طول سال و در بعضی کارها بصورت ۲۴ ساعته در خدمت مشتریان خود است و که این جنبه با سایر اداره‌ها قابل مقایسه نیست.

وی خاطر‌نشان کرد که اینگونه جلسات بخاطر دخالت و یا حذف برنامه‌های واحدها نبوده و صرفا  به جهت هماهنگی و کمک به آنان است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در ادامه به نظرات، پیشنهادها و سئوالات مسئولان و مدیران فرهنگی، دانشجویی، اداری و مالی، تربیت بدنی و سایر واحدها با صبر و حوصله گوش فرا داد و  در مورد همه موارد بصورت مشروح توضیح داد