مدیر نیروی انسانی دانشگاه گفت: تکریم ایثارگران وظیفه همه ما در تمام عرصه هاست.

به گزارش خبرنگار وب‌دا، دکترعلی رستگار در جمع ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی همدان در اردوی زیارتی مشهد مقدس ضمن تبریک فرا رسیدن اعیاد شعبانیه، گفت: ایمان و اعتقاد راسخ رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی و دفاع از انقلاب حقانیت انقلاب اسلامی را ثابت کرد.

وی تصریح کرد: دوران هشت سال دفاع مقدس برای ما یک گنجینه است که دستاوردها و پیام‌ها و درس‌های فراوانی برای ما دارد و بر ما واجب است که امروز به‌ عنوان میراث داران دفاع مقدس پاسدار خون شهدا باشیم و فرهنگ دفاع مقدس را به‌ عنوان یک گنجینه ارزشمند و بی‌بدیل به جوانان ایران اسلامی و ملت‌های آزاده منطقه و دنیا انتقال دهیم.
مدیر نیروی انسانی دانشگاه علوم پزشکی همدان با تأکید بر این که باید از دفاع مقدس درس بگیریم و مردم و نسل جوان باید برای همیشه ارزش‌های دفاع مقدس را زنده نگه دارند، گفت: دفاع مقدس به ما اعتماد به نفس داد و ما با اعتماد به نفس و توکل به خدا بر هر مانعی می‌توانیم غلبه کنیم و در واقع هشت سال دفاع مقدس به ملت ایران و همه مسلمانان جهان عظمت و بزرگی داد و چهره واقعی نظام سلطه را رسوا کرد.
دکتر رستگار به قابلیت های والا و ارزنده ایثارگران در عرصه خدمتگزاری به جامعه اشاره کرد و گفت: افراد صاحب نظر و فداکار این قشر می توانند جامعه را در پیشبرد امور به بهترین شکل ممکن یاری نمایند.

دکتر رستگار فدا کاری مدافعین حرم را ستودنی دانست و ادامه داد افرادی که به منظور دفاع از حریم اهل بیت کیلو متر ها دورتر از مرزهای خاکی با دشمنان بشریت و اهل بیت میجنگند مضاعف دانست و خاطر نشان کرد این عزیزان ضمن دوری از خانواده جان عزیز خود را تقدیم میکنند تا حریم اهل بیت حفظ شود و همچنین ما در امنیت و ارامش زندگی کنیم.

دکتر رستگار بهانه گردهم آیی این جلسه را جشن تولد فرزند یکی شهدای مدافعین حرم اهل بیت عنوان کرد و افزود: ما هم در این جلسه تولد دیگری را برای خود جشن می گیریم. تولدی برای خود و برای نسل آینده که باید به فداکاری و ایثار پدران سلحشور خود افتخار نمایند و این همان گنجینه تمام نشدنی است که از جهاد و شهادت به نسل آینده منتقل خواهد شد.

در ابتدای این جلسه مهندس جواد صفری، مدیر امور ایثارگران دانشگاه ضمن عرض خیرمقدم به همکارانی که توفیق زیارت حرم امام رئوف را یافته اند گردش کار نحوه انجام مقدمات این سفر پر بار زیارتی را برشمرده و با آرزوی قبولی زیارت همه ی زائرین این آستان شریف عنوان داشت برنامه های فرهنگی متنوع دیگری نیز برای جامعه ایثارگران دانشگاه در دست تدوین قرار گرفته که بعد از تصویب در شورای هماهنگی امور ایثارگران و اختصاص اعتبار لازم ابلاغ خواهد شد.