در راستای اجرای دستورالعمل کشوری تحول سلامت ابلاغی وزارت متبوع  و با توجه به  ایجاد ستاد دانشگاهی تحول سلامت به منظور مدیریت بهینه هزینه و افزایش کارائی منابع؛  کارگروه مدیریت منابع – مصارف و تحلیل وضعیت مالی و عملکردی بیمارستان امام رضا (ع) کبودرآهنگ با حضور مدیر شبکه و مسئولین این بیمارستان برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور معاون توسعه دانشگاه ،کارشناسان ستادی این حوزه و همچنین رئیس ؛ مدیر و سایر اعضای تیم مدیریتی این بیمارستان برگزار گردید در ابتدای جلسه کوشان مهر  مدیر بیمارستان  ضمن تشکر و قدردانی از برگزاری این جلسه ،گزارشی از  عملکرد مالی و  همچنین اقدامات انجام گرفته در جهت مدیریت منابع و مصارف ارائه نمودند .

رحیمی معاون توسعه  جوان بودن تیم مدیریتی این مرکز را فرصتی مغتنم برای اصلاح فرایندها و ایجاد حس همدلی و مشارکت و هم افزایی بیشتر در مجموعه برشمردند .ایشان با اشاره به الویت دهی سیاستهای وزارت متبوع در راستای مدیریت هزینه و درآمد در سالجاری و همچنین  با توجه به نتایج عملکرد مالی این واحد بر انجام اقداماتی در راستای اصلاح فرایندهای هزینه بر در سیستم مانند روندکسورات؛ ساماندهی انبارها و انجام خرید بر اساس نیاز سنجی واقعی؛ مدیریت مصرف داروهای گرانقیمت و پرمصرف، ؛وضعیت موجود اقلام‌راکد و مازاد ، رسیدگی صحیح اسناد بیمه ای ، توجه به فرایندهای درآمدزا  تاکید نمودند .

رحیمی انجام نظارت و ارزیابی و بازخورد مستمر امور ؛  ایجاد ارتباط بین مسئولین و مدیران  در بیمارستانهای سطح  استان  بمنظور به اشتراک گذاری تجارب و بازدید از بیمارستانهای مختلف ،  توجه به عوامل انگیزشی کارکنان ، برنامه ریزی مدون در تمامی حوزه های مدیریت منابع انسانی ،مالی و فیزیکی بر اساس وضعیت موجود ،لزوم مشارکت جمعی تمامی مسئولین برنامه های اصلاحی مراکز و جوان گرایی را از مهمترین الویتهای تمامی مراکز برشمردند.

در ادامه دکتر احمدی رئیس بیمارستان از زحمات و تلاشهای   تیم مدیریتی بیمارستان تشکر و قدردانی نمودند. همچنین دکتر بهرامی مدیر شبکه بهداشت و درمان کبودرآهنگ ضمن تشکر از معاون توسعه دانشگاه برگزاری این جلسات را فرصت بسیار مناسبی در راستای به اشتراک گذاری اطلاعات مالی و عملکردی و بهبود سطح عملکردی بیمترستانها دانستند.

در پایان هر یک از کارشناسان حاضر در جلسه نقطه نظرات خود را بیان نمودند.