در راستای اجرای دستورالعمل کشوری تحول سلامت ابلاغی وزارت متبوع  و با توجه به  ایجاد ستاد دانشگاهی تحول سلامت به منظور مدیریت بهینه هزینه و افزایش کارائی منابع؛  کارگروه مدیریت منابع – مصارف و تحلیل وضعیت مالی و عملکردی بیمارستان امام حسن (ع) فامنین با حضور مدیر شبکه و مسئولین این بیمارستان برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور معاون توسعه دانشگاه ،کارشناسان ستادی این حوزه و همچنین رئیس ؛ مدیر و سایر اعضای تیم مدیریتی این بیمارستان برگزار شد

در ابتدای جلسه مدیر بیمارستان گزارشی از عملکرد مالی وهمچنین اقدامات انجام شده ه منظورمدیریت منابع و مصارف ارائه داد

مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با تاکید بر جوان بودن تیم مدیریتی افزود: با توجه به نتایج عملکرد مالی این واحد بر انجام اقداماتی در راستای اصلاح فرایندهای هزینه بر در سیستم مانند روندکسورات؛ ساماندهی انبارها و انجام خرید بر اساس نیاز سنجی واقعی؛ مدیریت مصرف داروهای گرانقیمت و پرمصرف، ؛وضعیت موجود اقلام‌ راکد و مازاد ، رسیدگی صحیح اسناد بیمه ای ، توجه به فرایندهای درآمدزا از اهم اقدامات می باشد .

وی انجام نظارت و ارزیابی و بازخورد مستمر امور؛ ایجاد ارتباط بین مسئولین و مدیران  در بیمارستانهای سطح  استان  بمنظور به اشتراک گذاری تجارب و بازدید از بیمارستانهای مختلف، توجه به عوامل انگیزشی کارکنان ، برنامه ریزی مدون در تمامی حوزه های مدیریت منابع انسانی ،مالی و فیزیکی بر اساس وضعیت موجود ،لزوم مشارکت جمعی تمامی مسئولین برنامه های اصلاحی مراکز و جوان گرایی را از مهمترین الویتهای تمامی مراکز برشمردند.