معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، نقش روابط عمومی دانشگاه را همواره کردن مسیر موفقیت دانشگاه دانست.

مهندس رحیمی با حضور در جمع کارکنان روابط عمومی ستاد دانشگاه ضمن تبریک روز روابط عمومی نقش موفقیت‌های دانشگاه را بسیار برجسته دانست و اظهار کرد: روابط عمومی دانشگاه با شناسایی موانع و مشخص‌تر کردن برجستگیهای دانشگاه راهگشای روند توسعه دانشگاه است.

وی با بیان اینکه صداقت روابط عمومی در انعکاس رویدادهای دانشگاه نقش مثبتی در جامعه دارد، گفت: روابط عمومی دانشگاه توانسته با تعداد نیروی حداقلی حداکثرها را به کار ببرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با تبریک ماه مبارک رمضان ابراز امیدواری کرد که در این ماه دلها نسبت به هم مهربان‌تر و قدمهای بیشتری برداشته شود.

مدیر روابط عمومی دانشگاه نیز با تبریک روز روابط عمومی و قدردانی از حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و تعدادی از مدیران این حوزه از حمایت‌های معاونت توسعه و مدیران ستادی از مجموعه روابط عمومی قدردانی کرد.

جعفر شاهرخی با بیان اینکه روابط عمومی دانشگاه برای ماندگار کردن رویدادها تلاش می‌کند؛ توضیحاتی در خصوص اقدامات انجام شده و برنامه‌های پیش رو ارائه کرد.

در حاشیه این دیدار آخرین کلیپ‌های تهیه شده توسط روابط عمومی دانشگاه پخش شد.