کمیته مدیریت هزینه های بیمارستانی با حضور معاون توسعه ؛ کارشناسان ستادی و مدیران بیمارستانهای دانشگاه در دفتر معاونت توسعه برگزار گردید.
در این جلسه  معاون توسعه ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان و تشکر از زحمات و تلاشهای مدیران و کارکنان بیمارستانها اظهار داشتند کمیته مدیریت هزینه های بیمارستانی با توجه به نقش محوری و کلیدی این مراکز در راستای اهداف و برنامه های ستاد تحول سلامت و کمیته مدیریت منابع و مصارف ایجاد گردیده است.
وی با اشاره به وضعیت منابع موجود و برنامه های معاونت توسعه؛ پرداختهای مستمر پرسنلی را همچنان الویت اصلی دانشگاه برشمرده و بر تداوم برنامه های توسعه در حوزه آموزش و پژوهش تاکید نمودند.

مهندس رحیمی با اشاره به سیاستهای مدیریت منابع و مصارف وزارت متبوع در سالجاری بیان نمودند معاونت توسعه برنامه ای برای تعدیل نیروی انسانی؛ کاهش کمیت و کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی نداشته و اتمام پروژه های بهداشتی با توجه به منابع در اختیار این معاونت ادامه خواهد داشت.  ایشان همچنین افزودند مدیریت منابع و مصارف لزوما به مفهوم حذف یا کاهش هزینه ها نبوده بلکه اجرای این برنامه را در اصلاح صحیح روندها و فرایندها؛ استفاده بهینه از منابع موجود و کاهش هزینه های غیر ضروری می دانند.

مهندس رحیمی استقرار فرایند خرید متمرکز و کنترل موجودی انبارها را از جمله مهمترین برنامه های این معاونت در سالجاری برشمردند.در ادامه مدیران بیمارستانها ضمن گزارش وضعیت عملکردی بیمارستانها نقطه نظرات خود را بیان نمودند.