مهندس بهروز رحیمی با حضور در محل سلف سرویس دانشجویی دانشگاه در جریان پیشرفت بازسازی این مجموعه قرار گرفت.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی همدان ضمن حضور در این محل از روند پیشرفت بازسازی و تعمیر سلف سرویس دانشجویی بازدید کرد.

در این بازدید دکتر سیما سادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، دکتر امیری مدیر امور دانشجویی، دکتر رحمانی‌رسا مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه، دکتر نیاستی مدیر بودجه دانشگاه، مهندس بیگلرخانی رئیس اداره آمار و انفورماتیک و مهندس طاهری رئیس اداره ساختمان دانشگاه نیز حضور داشتند.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در ادامه این بازدید همچنین در جریان روند تعمیرات دانشکده های دیگر سایت پردیس نیز قرار گرفت.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>