معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه مطرح کرد:

کار تیمی که در مجموعه معاونت توسعه دانشگاه صورت گرفته است، قابل تحسین است

جلسه شورای مدیران معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با حضور شمس اللهی، نماینده سازمان مدیریت استانداری همدان در محل دفتر معاون توسعه دانشگاه برگزار شد.

مهندس بهروز رحیمی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن تاکید بر کار تیمی مدیران و کارشناسان معاونت توسعه عنوان کرد: کار تیمی که در مجموعه معاونت توسعه و منابع دانشگاه صورت گرفته است، جای تحسین دارد و یک تیم قوی در حال پیشبرد اهداف این معاونت هستند.

وی در ادامه خبر داد: یکی از اتفاقات بسیار خوبی که اخیرا در حوزه معاونت توسعه رخ داده، تایید بودجه دانشگاه علوم پزشکی همدان در دفتر مرکزی هیئت امنای دانشگاه های علوم پرشکی سطح کشور است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه  ضمن اشاره به پروژه های بهداشتی و درمانی در سطح استان افزود: در حال حاضر یکی از سیاست های دانشگاه علوم پزشکی همدان در حوزه معاونت توسعه، پیشرفت و اتمام پروژه های بهداشتی و درمانی است که در سطح استان در حال ساخت است و هدف این معاونت این است که هر چه سریع تر پروژه های مذکور به بهترین نحو ممکن به اتمام برسند تا بتوان با بیشترین بهره برای خدمت رسانی به مردم شریف استان همدان قدمی مثبت برداشت.

در ادامه مدیران و کارشناسان حوزه های مختلف معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گزارش عملکرد واحدهای خود را ارائه کردند و به بحث و تبادل نظر در رابطه با نقاط قوت و قابل بهبودی که برای بیشبرد اهداف دانشگاه در حوزه معاونت توسعه مهم است، پرداختند.

در پایان شمس اللهی، نماینده سازمان مدیریت استانداری ضمن اشاره به عملکرد مطلوب تیم مدیریتی و اجرایی معاونت توسعه   مدیریت و منابع دانشگاه و فعالیت های قابل توجه این مجموعه عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی همدان یکی از مجموعه هایی در سطح استان است که فعالیت های قابل توجهی در راستای سلامت مردم دارد و این باعث افتخار استان همدان است.

وی در پایان افزود:  یکی از سیاست های سازمان مدیریت کشور برپایی میز خدمت در سازمان‌های مختلف دولتی است که منجر می شود مردم در زمان مراجعه و گرفتن خدمت، دچار سردرگمی نشوند و در کمترین زمان ممکن بیشترین خدمات را دریافت کنند و در دانشگاه علوم پزشکی همدان شاهد اجرای این امر در مراکز درمانی و ساختمان های ستادی هستیم که با بهترین حالت ممکن در حال خدمت رسانی به مراجعه گنندگان هستند.