کارگاه آموزشی مهندسی سازمان، مهندسی مشاغل و ارتقاء رتبه در بیمارستان مهر ملایر برگزار شد.

اولین کارگاه آموزشی  تجمیعی مباحث مهندسی مشاغل و ارتقاء رتبه با حضور مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه و کارشناسان آن واحد جهت مسئولین و پرسنل اموراداری شبکه های بهداشت و درمان، مراکزبهداشت و بیمارستانهای شهرستانهای ملایر، تویسرکان و نهاوند در سالن اجتماعات بیمارستان مهر شهرستان ملایر برگزار شد.

در این جلسه تقوی مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه ضمن بیان اهداف جلسه بر لزوم رعایت آئین نامه های جدید مورد بحث این جلسه تاکید کرد.

در ادامه مهندس ذوالفقاری آئین نامه جدید تشکیلات دانشگاهها را تشریح کرد و محمدی زائر کارشناس ارتقاء رتبه با ارائه توضیحات لازم درخصوص تغییرات آیین نامه ارتقاء رتبه پرسنلی و غفاری کارشناس منابع انسانی آئین نامه جدید طبقه بندی مشاغل را به حاضرین آموزش داد.

در این جلسه حاضرین نظرات و پیشنهادات و سئوالات خود را درخصوص آئین نامه های مذکور بیان کردند.