در راستای اجرای دستورالعمل ستاد کشوری تحول سلامت و به منظور مدیریت بهینه هزینه و افزایش کارائی منابع در بیمارستانها،  چهارمین جلسه کمیته مدیریت هزینه های بیمارستانی درمرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، چهارمین جلسه کمیته مدیریت هزینه های بیمارستانی با حضور مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ، دکتر عبادیان معاون درمان دانشگاه ، دکتر فرجی مدیر کل بیمه سلامت استان ، دکتر معصومی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه، مدیران بیمارستانها و کارشناسان ستادی حوزه معاونت توسعه درمرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد.

مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن تشکرو قدر دانی از مدیریت مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی جهت برگزاری جلسه با اشاره به سهم بالای بیمارستانها در میزان درآمد و هزینه کرد دانشگاه  بر مدیریت بهینه منابع وهزینه ها تاکید کرد و همفکری، همکاری و هماهنگی موثر و بیشتر مدیران را در شرایط کنونی خواستار شد.

وی در خصوص سیاست های مدیریت راهبردی  دارو و ملزومات مصرفی پزشکی  در دانشگاه اظهار داشت: کنترل  و نظارت برانبارهای دارویی و ملزومات پزشکی مطابق با سیاست های پیشین در حال انجام بوده و پیش بینی های لازم  جهت خرید داروها، ملزومات استراتژیک و حیاتی انجام گرفته است .

وی همچنین  بر ضرورت مشارکت بیشتر مدیران در کارسازی اوراق تسویه، مدیریت نقدینگی بیمارستانها، مدیریت انبار و خرید کالا و نظارت بیشتر بر عملکرد واحدهای درآمد و بیمه گر تاکید کرد.

در ادامه دکتر معصومی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه با اشاره به لزوم تعامل دو جانبه بیمارستانها و اورژانس پیش بیمارستانی درجهت ارائه خدمات مطلوب  به بیماران در خصوص انتظارات متقابل بیمارستانها و مرکز فوریتهای پزشکی نکات مهمی را بیان کرد.

دکتر معصومی در ادامه افزود:  با توجه به هزینه بالای اورژانس هوایی و اعزام های بین مراکز، نظارت بیشتر روسا و مدیران بیمارستانها بر روند اعزام بیماران ضروری است.

همچنین دکتر معصومی با توجه به پیش رو بودن فصل سرما و مراسم اربعین حسینی در خصوص اتخاذ تدابیر و تمهیدات مورد نیاز بیمارستانها توضیحات لازم را ارائه کرد واز مدیران خواستار آمادگی های لازم برای مدیریت شرایط و اعزام نیروهای کادر پزشکی و پرستاری شد.

وی در ادامه بر ضرورت نظارت و بررسی گزارش ارزیابی های پدافند غیر عامل مراکز و انجام اقدامات لازم تاکید کرد.

در ادامه دکتر فرجی مدیر کل بیمه سلامت استان گزارشی از وضعیت میزان مبلغ ارسالی اسناد بیمه سلامت بیمارستانها و کلینیکهای ویژه در ۶ ماهه اول سال ۹۷ ارائه کرد و از مدیران مراکز خواست تا با مشارکت معاونت های آموزشی و درمان تمهیدات لازم را جهت رعایت سقف بیمه ای ابلاغ شده اتخاذ کنند.

دکتر عبادیان معاون درمان دانشگاه در ادامه جلسه ضمن تشکر و قدردانی از تلاشهای مدیران بیمارستانها ، مدیریت شرایط کنونی را با توجه به محدودیت منابع امری سخت و مشکل دانست.

معاون درمان دانشگاه ضمن تاکید بر مدیریت بهینه دارو و اقلام مصرفی پزشکی، مشارکت حوزه آموزش و روسای بخش های درمانی  و پزشکان را  در مدیریت مالی مراکز الزامی تلقی کرد.

آقایانی مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه گزارشی از روند ثبت قراردادهای بیمارستان ها در سامانه ساقر ارائه و بر بکارگیری نیروهای شرکتی در فضای رقابتی و نیز افزایش نظارت و ارزیابی بر شرکت های پیمانکار تاکید کرد.

در ادامه مهندس طاهری وضعیت پیشرفت پروژه های عمرانی و اعتبار مورد نیاز جهت اتمام  پروژه ها را در مراکز آموزشی درمانی و بیمارستان ها را شرح داد و در پایان گزارشی از وضعیت درآمد و هزینه بیمارستان ها در ۶ ماهه اول سال جاری ارائه کرد.

در طول جلسه مدیران بیمارستان ها در خصوص مشکلات و مسایل جاری نقطه نظرات خود را بیان و راهکارهای پیشنهادی را مطرح کردند و  به بحث و تبادل نظر پرداختند.