جلسه بررسی روند جذب نیروهای “شرکتی”  طبق شرایط و ضوابط  مصوبه در دفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ، جلسه  بررسی روند جذب نیروهای “شرکتی” طبق شرایط و ضوابط  مصوبه در دانشگاه علوم پزشکی همدان  با حضور مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکترموسوی بهار رییس هسته گزینش، مهندس شیرین دخت مدیر حراست، دکتر رستگار مدیر منابع انسانی، مهندس بیگلرخانی مدیر فناوری اطلاعات و آمار و مهندس آقایانی مدیر امور رفاهی وپشتیبانی دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه ، مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع، ضمن اشاره به جذب نیرو در قالب “شرکتی” طبق مصوبات هئیت رییسه دانشگاه اظهار داشت: کلیه متقاضیان جذب در قالب  نیروهای “شرکتی”  باید در فضایی کاملا رقابتی با دادن آزمون کتبی و مصاحبه  انجام شود وبعد از قبولی در آزمون های مذکور به هسته گزینش دانشگاه معرفی و گزینش شوند.

وی همچنین در ادامه افزود: واحد فناوری اطلاعات و آمار دانشگاه سامانه ای را برای ثبت نام متقاضیان استخدام در قالب “شرکتی” طراحی  کرده است که به زودی فعال و رونمایی خواهد شد که این سامانه کمک شایانی به اطلاع رسانی به متقاضیان خواهد بود و از سوی دیگر بانک اطلاعاتی کاملی از متقاضیان در اختیار دانشگاه قرار خواهد داشت.

مهندس رحیمی در پایان افزود: نیروهای جایگزین مرخصی در واحد های مختلف دانشگاه  باید حتما طی مراحلی با هماهنگی معاونت توسعه و هسته گزینش جایگزین از سوی شرکت ها بکارگیری شوند در غیر این صورت تخلف محسوب خواهد شد.

در پایان جلسه نقطه نظرات و پیشنهادات اعضا در خصوص فرایند جذب نیرو انسانی در قالب “شرکتی” مطرح شد.