برگزاری جلسه ساماندهی و تجهیز بیمارستان جدید الحداث شهرستان بهار

جلسه ساماندهی و تجهیز بیمارستان جدید الاحداث شهرستان بهار با حضور مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، جلسه ساماندهی، راه اندازی و تجهیز تکمیلی بیمارستان جدید الاحداث شهرستان بهار با حضور مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع، مهندس آقایانی مدیر امور رفاهی و پشتیبانی، دکتر نیاستی مدیر پایش،بودجه و عملکرد، دکتر رستگار مدیر منابع انسانی دانشگاه، مدیر شبکه بهداشت شهرستان بهار،رییس و مدیر بیمارستان آیت اله بهاری برگزار شد.

در این جلسه ساماندهی تجهیزات پزشکی و هتلینگ مورد نیاز، تامین نیروی انسانی، بودجه های لازمه جهت راه اندازی و افتتاح این بیمارستان، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و دستورات لازم جهت تامین موارد مذکور صادر شد.

لازم به ذکر است این بیمارستان با توجه به پیشرفت و تکمیل شرایط فیزیکی و تامین تجهیزات مورد نیاز برای ارائه خدمت به مددجویان در دهه فجر سال جاری افتتاح خواهد شد.